Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Partners

Partners

Cement speelt al sinds 1949 een onmisbare rol in kennisdeling op het gebied van betonconstructies. Dit doen we met behulp van onze partners, die net als wij het belang van kennis inzien. Omdat wij die partners zo belangrijk vinden, krijgen zij een aantal aantrekkelijke voordelen. Heb je ook interesse om partner te worden, neem dan contact op met Coen Smets, c.smets@aeneas.nl

ABT
ABT

Iedere opdrachtgever, iedere architect wil ‘iets’ – streeft, verlangt en vraagt. Wat hun wens ook is, wij zorgen voor de technische uitwerking. Met daadkracht vol passie, al meer dan 60 jaar. Geïntegreerde oplossingen, maakbaar en vooral haalbaar – hoe groot, klein, ingewikkeld of gewoon de vraag ook is. Grensverleggend waar nodig, maar altijd solide. Wat onmogelijk lijkt, toch mogelijk maken. ABT bouwt aan ambities.

lees meer
 
Alferink-van Schieveen ingenieursbureau
Alferink-van Schieveen ingenieursbureau

Alferink van Schieveen is een ingenieursbureau met jarenlange ervaring op het gebied van constructies en bouwfysica. Voor ons betekent een nieuwe opdracht maatwerk. En dat een perfect eindresultaat alleen werkelijkheid wordt door een intensieve samenwerking.

lees meer
 
Arcadis
Arcadis

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Wij helpen onze klanten en de maatschappij met doeltreffende, duurzame en digitale oplossingen. Wij zijn met 36.000 mensen actief die in ruim zeventig landen meer dan €4,2 miljard aan omzet genereren. Wij helpen UN-Habitat met onze mensen, die kennis en expertise leveren om de moeilijke leefomstandigheden te verbeteren in gebieden die lijden onder de gevolgen van klimaatverandering.

lees meer

donderdag 5 oktober 2023 De Nieuwe Sluis Terneuzen (4)

dinsdag 15 augustus 2023 De Nieuwe Sluis Terneuzen (3)

donderdag 1 juni 2023 ConstructeurGPT

bekijk alle items

 
Arup
Arup

Arup is een onafhankelijke organisatie van ontwerpers, planners, ingenieurs, consultants en technisch specialisten, die wereldwijd aan elk aspect van de gebouwde omgeving werken. Arup helpt opdrachtgevers bij het oplossen van hun meest complexe uitdagingen en zet nieuwe ideeën om in realiteit. Het bedrijf streeft altijd naar de beste oplossingen en heeft niet voor niets het mission statement ‘Shaping a better world’. Arup heeft meer dan 13.000 mensen in dienst, in meer dan 35 landen.

lees meer
 
BAM
BAM

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, en op het gebied van publiekprivate samenwerking. De bedrijfsfilosofie van BAM is opdrachtgevers echte waarde te bieden en een hechte en langdurige relatie met hen op te bouwen om zo tot optimale oplossingen op het gebied van onderhoud, vernieuwing en uitbreiding van de gebouwde omgeving te komen.

 

lees meer
 
Aveco de Bondt
Aveco de Bondt

Wij zijn Aveco de Bondt. Een onafhankelijk bureau dat ontwerpt, onderzoekt en adviseert. We bedenken en realiseren toekomstbestendige oplossingen voor landelijke opgaven en specifieke omgevings- of organisatievraagstukken. Ons doel? Een positieve impact creëren op ieders leefomgeving. Haak aan!

lees meer
 
Bekaert
Bekaert

Bekaert, met hoofdkantoor in België, is een wereldmarkt- en technologisch leider in staaldraadtransformatie en deklaagtechnologieën. Consistent met onze better together-aspiratie, streven we ernaar om de voorkeursleverancier te zijn door onze klanten wereldwijd in allerhande sectoren superieure kwaliteit te bieden. Zo bieden wij al sinds 1970 aan architecten, ontwerpers en aannemers kwalitatieve en duurzame wapeningssystemen voor metselwerk, pleisterwerk, asfalt en beton. Dramix® staalvezelwapening voor beton, bijvoorbeeld, is een perfecte weerspiegeling van de Bekaert kernwaarden: hoogkwalitatief,  duurzaam en innovatief.

lees meer
 
Betonvereniging
Betonvereniging

De Betonvereniging is hét kennisnetwerk voor de (beton)bouw. Sinds de oprichting in 1927 is de Betonvereniging de bindende factor tussen overheden,bouwers, adviseurs en kennisinstituten. Een springlevend netwerk van professionals op alle mogelijke niveaus, met als doel kennis over te dragen. Daarvoor organiseren wij niet alleen bijeenkomsten, maar verzorgen wij vooral technische praktijkopleidingen. 

lees meer
 
Dura Vermeer
Dura Vermeer

Dura Vermeer, opgericht in 1855, is een onafhankelijk familiebedrijf dat zich richt op de Nederlandse markt met activiteiten op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur. Met € 1,5 miljard omzet en ruim 2.800 medewerkers staat Dura Vermeer in de top 10 van bedrijven in de Nederlandse bouwbranche, waarbij we de ambitie hebben om tot de top 3 vernieuwers in de bouw te behoren.

lees meer
 
Bilfinger Tebodin
Bilfinger Tebodin

Bilfinger Tebodin, opgericht in 1945 in Den Haag, is een multidisciplinaire consultancy- en engineeringorganisatie met 1,600 medewerkers en 24 kantoren in 10 Europese landen. Wij leveren advies- en engineering services in een breed scala van industriële markten waaronder: chemie, energie, olie en gas, farmaceutische industrie, voedingsmiddelenindustrie en pijpleidingen. Bilfinger Tebodin is onderdeel van wereldwijd opererende ‘Industrial services provider’ Bilfinger SE.

lees meer
 
Boskalis
Boskalis

Boskalis creëert een nieuwe horizon voor al haar stakeholders. Als toonaangevende aannemer op de internationale baggermarkt en verlener van maritieme diensten bieden wij een unieke combinatie van experts, materieel en diensten. Wij leveren innovatieve en competitieve totaaloplossingen voor onze klanten in de offshore energiesector, havens en kust- en deltagebieden van de wereld, waarbij wij de hoogste standaarden van veiligheid en duurzaamheid in acht nemen.

lees meer
 
Buildsoft
Buildsoft

BuildSoft maakt gebruiksvriendelijke en snelle software voor berekening van constructies in gewapend beton, staal en hout. De programma’s zijn bedoeld voor constructief ingenieurs, architecten, aannemers en bouwbedrijven.

lees meer
 
IJB Groep
IJB Groep

De IJB Groep (met vestigingen in Lemmer, Emmeloord, Kampen en Lelystad) is dé partner voor het totale funderingstraject van bouwconstructies. Ons unieke IJB Totaalconcept omvat alle producten en diensten voor de totstandkoming van de fundering van constructies. Van bodemonderzoek, funderingsadvies, het leveren en heien van prefab heipalen tot het boren van mortelschroefpalen en het volledig ontwerpen, leveren en monteren van prefab funderingsconstructies.

lees meer
 
BRIS
BRIS

BRIS biedt organisaties al drie decennia zekerheid in publiekrechtelijke en private (kwaliteits)eisen voor de gebouwde leefomgeving. Het platform van BRIS is een totaaloplossing voor de verschillende fases van het bouwproces. Op het platform kan elke bouwprofessional eenvoudig en intuïtief de actuele bouwregelgeving raadplegen en toepassen.

BRIS ontsluit onder andere content van NEN, CROW-CUR, Bouwen met Staal en andere kennispartners. We ordenen de informatie, digitaliseren deze en verbinden en verrijken de gegevens van de verschillende kennispartners.

Actualiteit en volledigheid kenmerkt ons platform.

lees meer
 
Cement&BetonCentrum
Cement&BetonCentrum

Cement&BetonCentrum biedt feitelijke en technisch onderbouwde kennis van beton en grondstoffen voor beton, om blijvend duurzaam invulling te kunnen geven aan de bouwopgave van Nederland. We informeren transparant over innovaties en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in de cement- en betonindustrie en delen praktische kennis over de toepassing van innovaties.

lees meer
 
COBc
COBc

Het Centraal Overleg Bouwconstructies is een gezaghebbende organisatie op het specifieke domein van de constructieve veiligheid. Het COBc heeft als doelstelling het bespreken van de constructieve aspecten van bouw- en funderingsconstructies en plaatst deze op de landelijke agenda's van bouwpartners. 

lees meer

donderdag 13 oktober 2022 De gemeente staat voor paal

vrijdag 17 december 2021 Wkb en innovaties

zondag 14 november 2021 Staalvezelbeton getoetst

bekijk alle items

 
Construsoft
Construsoft

Sinds 1995 is Construsoft een toonaangevende leverancier en ontwikkelaar van BIM (Building Information Model) software en aanverwante diensten. In meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika zijn we de lokale partner van Tekla Structures, en snel groeiende met andere Trimble BIM-software. Ons portfolio bestaat uit verschillende producten en toepassingen om een nauwkeurige, gedetailleerde en data-rijke 3D-omgeving voor de bouw- en constructie-industrie te bieden. 

lees meer
 
Croes Bouwtechnisch Ingenieursbureau
Croes Bouwtechnisch Ingenieursbureau

Croes is al 60 jaar een betrouwbare partner voor alle mogelijke bouwkundige en/of constructieve vraagstukken. Door ons flexibel en resultaatgericht op te stellen en gebruik te maken van een integrale ontwerpbenadering en de modernste modelleertechnieken, hebben wij voor een breed scala aan opdrachtgevers een duidelijke meerwaarde.

lees meer
 
 
Cugla
Cugla

Beter Beton Creëren. Korter kunnen we onze missie niet omschrijven. Kwaliteit en Klantgerichtheid zijn daarbij onze kernwaarden. Onze ervaren betontechnologen en het Cugla R&D Center, met een van de meest geavanceerde betonlaboratoria van Europa staan daar borg voor. Daarom is Cugla marktleider op het gebied van hulpstoffen voor beton en hoogwaardige cementgebonden mortels.

lees meer
 
Van Hattum en Blankevoort
Van Hattum en Blankevoort

Van Hattum en Blankevoort is onderdeel van VolkerWessels. Met onze collega’s van de andere infrabedrijven van dit internationale bouwconcern werken we integraal aan multidisciplinaire projecten.

lees meer
 
Gemeente Den Haag
Gemeente Den Haag

Den Haag is een prachtige stad met weinig ruimte. Aan één kant ligt de zee en verder worden we omringd door buurgemeenten. Onder die voorwaarden hebben we als Ingenieursbureau Den Haag de soms ingewikkelde opdracht om ervoor te zorgen dat de inwoners, ondernemers en bezoekers van de stad nu en in de toekomst kunnen wonen, werken, bewegen en recreëren op het hoge niveau dat zij gewend zijn.

lees meer
 
Maters en De Koning
Maters en De Koning

Wij zijn Maters en De Koning, een ingenieurs- en adviesbureau voor de bouw- en civiele sector. We zijn een betrouwbare partner voor onze klanten en een leuke werkgever voor onze medewerkers. Binnen de markten waterbouw, infrastructuur, bouw & industrie verzorgen wij onder andere ontwerp, technisch advies, detachering en contractering.

lees meer
 
Witteveen+Bos
Witteveen+Bos

Onze opdrachtgevers staan voor grote uitdagingen in hun streven naar het bouwen van leefbare en veilige steden, die goed bereikbaar zijn, met voldoende en schoon drinkwater en een duurzame energievoorziening. Steden en dorpen waar het prettig wonen en werken is en waar bedrijven duurzaam produceren. Wij adviseren en helpen hen om de juiste keuzes te maken en de vraagstukken op te lossen.

lees meer
 
Dijkhuis Ingenieurs
Dijkhuis Ingenieurs

Dijkhuis ingenieurs adviseert sinds 1950 op het gebied van alle voorkomende gebouwconstructies. Per 1 januari 2021 bestaat de directie uit ing. Ronald Kuik en ir. Theo van Wageningen.

lees meer
 
Goudstikker - de Vries
Goudstikker - de Vries

Ingenieursbureau Goudstikker - de Vries B.V. is een inventief en gedegen ingenieursbureau voor bouwtechniek. Onze kernactiviteit is het ontwerpen en uitwerken van hoofddraagconstructies voor gebouwen. Naast het constructief ontwerp gaan wij ook in op vragen met betrekking tot prefab betonconstructies, schadeonderzoek, renovaties, bouwtoezicht en bouwfysica.

lees meer

maandag 26 november 2018 Tweede draagweg volgens de norm

dinsdag 12 september 2017 Certificatieschema coördinerend constructeur

woensdag 15 februari 2017 Wonen op de Zuidas

bekijk alle items

 
Geelhoed Engineering
Geelhoed Engineering

Geelhoed Engineering b.v. adviseert op het gebied van draagconstructies. We zoeken daarbij naar innovatieve oplossingen voor constructies in de bouw, civiel en industrie in binnen- en buitenland. Onze werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het berekenen en tekenen van draagconstructies in beton, hout en staal. Belangrijker zijn echter voorafgaande adviezen ten aanzien van ontwerpkeuzes. De adviseurs, ingenieurs en technici van Geelhoed Engineering hebben alle kennis en ervaring in huis om projecten binnen gestelde randvoorwaarden te realiseren. 

lees meer
 
Adviesbureau Hageman
Adviesbureau Hageman

Adviesbureau Hageman levert al sinds 1960 advies op het gebied van draagconstructies voor gebouwen en civiele werken. De werkzaamheden hebben betrekking op zowel het ontwerpen, ontwikkelen en toetsen van nieuwe constructies, het beoordelen van bestaande constructies en het analyseren van schadegevallen aan constructies. Bureau Hageman heeft op bouwkundig en civieltechnisch gebied een brede ervaring met het uitvoeren van onderling zeer verschillende opdrachten voor een brede groep van opdrachtgevers.

lees meer
 
HRC Europe
HRC Europe

Producten van HRC zijn ontworpen om eenvoudig en snel te worden gemonteerd op de bouwplaats en dragen bij aan een veilig, betrouwbaar en tijdbesparend bouwproces.

lees meer

dinsdag 13 februari 2024 Terugblik Partnerdag Cement en Betoniek

donderdag 5 oktober 2023 De Nieuwe Sluis Terneuzen (4)

dinsdag 15 augustus 2023 De Nieuwe Sluis Terneuzen (3)

bekijk alle items

 
IMd Raadgevende Ingenieurs
IMd Raadgevende Ingenieurs

IMd Raadgevende Ingenieurs (1960) is een onafhankelijk ingenieursbureau in hart en nieren. 50 constructief ontwerpers, constructeurs en tekenaars stellen hun vakkennis in dienst van ontwikkelaars, bouwers en architecten - voor slimme, efficiënte maar vooral economische constructies die gebouwen haalbaar maken.

lees meer
 
Iv-Groep
Iv-Groep

Iv-Groep is een wereldwijd opererend multidisciplinair ingenieursbureau. Al sinds 1949 bedenkt Iv technische oplossingen voor vraagstukken van iedere omvang en complexiteit. Dit doen wij binnen de sectoren Industrie, Infra & Verkeer, Bouw & Installaties, Handling, Maritiem, Offshore & Energie en Water. Geen uitdaging is ons te moeilijk. We zijn een club mensen met échte passie voor het vak: met onze kennis van techniek bereiken we het uiterste voor onze klant.

lees meer
 
JVZ Ingenieurs
JVZ Ingenieurs

JVZ Ingenieurs is al meer dan 30 jaar actief als ingenieursbureau. JVZ heeft als kernactiviteit het ontwerpen en de engineering van draagconstructies voor gebouwen.

lees meer
 
Kennis Portaal Constructieve Veiligheid
Kennis Portaal Constructieve Veiligheid

Bij de borging van constructieve veiligheid in bouwprojecten spelen diverse ketenpartners een rol. Het Kennisportaal Constructieve Veiligheid (KPCV) beschrijft borgingsacties voor al die partners. Het KPCV is de digitale opvolger van het Compendium Aanpak Constructieve Veiligheid, waarvan de laatste editie verscheen in 2011. 

lees meer
 
Van de Laar adviseur in bouwconstructies
Van de Laar adviseur in bouwconstructies

Rots in de branding in het bouwproces, meedenkende betrouwbare partner met duurzame creatieve innovatieve oplossingen.

lees meer
 
Adviesbureau Markslag Beljaars
Adviesbureau Markslag Beljaars

Adviesbureau Markslag Beljaars is een professioneel en ervaren bouwkundig adviesbureau gevestigd te Tilburg en begeleidt en adviseert ruim 35 jaar bouwprojecten door heel Europa en ver daar buiten. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en doorrekenen van constructies in allerlei soorten materialen voor de meest uiteenlopende projecten.

lees meer
 
Mobilis TBI
Mobilis TBI

Mobilis is ervan overtuigd dat beter bouwen begint met slim verbinden. Belangrijk, want alles in de bouw draait om verbinding.

lees meer
 
Movares adviseurs & ingenieurs
Movares adviseurs & ingenieurs

Een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland. Met 1000 adviseurs en ingenieurs zetten wij onze iedere dag in voor deze missie. Onze grote uitdaging is niet dát we er komen, maar hóe. Wij zien innovaties en nieuwe manieren van samenwerken hiervoor als sleutel. Zo bouwen we samen met onze opdrachtgevers, partners en kennisinstituten aan een toekomstbestendig land.

lees meer
 
Nebest
Nebest

Nebest is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau, gespecialiseerd in inspectie, onderzoek, technisch advies en projectmanagement met een sterke focus op assetmana­gement. Met meer dan 230 medewerkers bieden wij gespecialiseerde technische expertise die bijdraagt aan een efficiënte en constructief veilige gebouwde omgeving. Onze specifieke kennis over materialen en constructies wordt gesterkt door specialistisch materiaalkundig onderzoek in ons eigen laboratorium. De organisatie is actief binnen civieltechnische, bouwkundige en industriële projecten.

lees meer
 
Nobleo Bouw & Infra
Nobleo Bouw & Infra

Nobleo Bouw & Infra is een gespecialiseerd advies- en ingenieursbureau voor complexe multidisciplinaire projecten in de infrastructuur en bouw. Samenwerken met Nobleo Bouw & Infra betekent werken met frisse, gepassioneerde, hoog opgeleide mensen die naast vakinhoudelijke expertise ook over sterk ontwikkelde softskills beschikken. Onze ingenieurs werken in integrale projectteams waardoor een succesvolle aanpak wordt gerealiseerd.

lees meer

vrijdag 15 december 2023 Toetsing bestaande voorgespannen betonpalen

donderdag 26 oktober 2023 Opdrijven kelderconstructie

vrijdag 14 juli 2023 Ongewapende betonwanden

bekijk alle items

 
4People
4People

Werk kan zoveel meer zijn dan een baan. Het kan een plek zijn om jezelf te laten zien. Voldoening te vinden. Je ambities te realiseren. En met jouw kwaliteiten bij te dragen aan projecten die de wereld veranderen. Zulk werk vind je in de Bouw, Infra & Milieu en Engineering. 4people helpt jou als HBO/WO’er de beste projecten en functies te vinden.

lees meer
 
Pieters Bouwtechniek
Pieters Bouwtechniek

Pieters Bouwtechniek is een toonaangevend onafhankelijk ingenieursbureau in constructieadvies. Zorgen voor de juiste samenstelling van de draagconstructie van een bouwproduct, dat is sinds 1974 ons vak. Van constructieontwerp en advies tot de oplevering van het gebouw aan toe. Met vestigingen in Haarlem, Utrecht, Delft, Amsterdam en Zwolle. Door liefde voor ons vak gegroeid.

lees meer
 
Rijkswaterstaat
Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. We beheren en ontwikkelen de rijkswegen, -vaarwegen en –wateren en zetten in op een duurzame leefomgeving. Samen met anderen werken we aan een land dat beschermd is tegen overstromingen. Waar voldoende groen is, en voldoende en schoon water. En waar je vlot en veilig van A naar B kunt. Samenwerken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

lees meer
 
Van Rossum
Van Rossum

Van Rossum is opgericht in 1953. Het bedrijf heeft een lange traditie op het gebied van constructieve en civieltechnische adviezen voor uiteenlopende projecten. Van Rossum Holding is een onafhankelijk ingenieursbureau, waarvan de directeuren ook de partners zijn.

lees meer
 
Royal HaskoningDHV
Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV is al meer dan 135 jaar toonaangevend als ingenieursbureau, in advies en projectmanagement. Met onze expertise, partnerships en innovaties dragen we bij aan een betere samenleving en maken we de levens van grote groepen mensen wereldwijd gemakkelijker, gezonder en veiliger. 

lees meer
 
SCIA
SCIA

SCIA, een merk van de Nemetschek groep, combineert expertise en technologie om een krachtige rekensoftware en support aan te bieden. Deze combinatie verbetert de workflow van onze klanten en verhoogt hun productiviteit, zowel bij alledaagse als unieke constructies.

lees meer
 
SKS Group
SKS Group

SKS Group B.V. is een solide onderneming die een brede kennis in huis heeft met betrekking tot het ontwerpen, berekenen en detailleren van beton-, staal- en houtconstructies en overige statische en/of dynamisch belaste onderdelen van de bouwkundige constructies voor alle woningbouw en utiliteitswerken, van klein tot groot, in Nederland en in het buitenland.

lees meer
 
Stufib
Stufib

Stufib richt zich op het gebied van constructief beton. Stufib is aangesloten bij de Betonvereniging en stelt zich ten doel de ontwikkeling van constructief beton op theoretisch en praktisch gebied te bevorderen en de kennis daarover te verspreiden.

lees meer
 
SWINN
SWINN

SWINN (1973) is een onafhankelijk ingenieursbureau met ruim 25 medewerkers met een passie voor constructies als fundament voor onze creativiteit en daadkracht. Vanuit onze kernwaarden deskundig, betrokken en inventief zijn we steeds op zoek naar het optimum tussen architectuur, constructieve eisen, maakbaarheid en prijs. Dat doen we voornamelijk binnen het werkveld van draagconstructies voor gebouwen in de utiliteitsbouw en woningbouw.

lees meer
 
TNO
TNO

TNO is dé onafhankelijke organisatie voor toegepast onderzoek. Wij verbinden mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Ons doel is te verbinden, veranderen en versnellen: Innovation for life.

lees meer
 
Verhoeven en Leenders
Verhoeven en Leenders

Ingenieursbureau Verhoeven en Leenders bv geeft advies op het gebied van bouwconstructies en Infra. We realiseren praktische en klantgerichte oplossingen in bouw en infrastructuur. Tevens bieden wij onze diensten aan voor schadeonderzoek, rapportage, bouwcontrole en second opinion.

 

lees meer
 
VeriCon
VeriCon

In de huidige complexe bouwwereld, waarin een grote diversiteit van specialisten werken aan een bouwproject, biedt VeriCon de oplossing. We adviseren, ontwerpen, tekenen en berekenen met enthousiasme, economisch en efficiënt uitvoerbare constructieve ontwerpen met oog voor architectuur en gebruiker, en met verantwoord en milieuvriendelijk materiaalgebruik. We integreren daarbij graag onze kennis en expertise van innovatieve oplossingen, zodat helder en eenvoudig informatie gedeeld en werkzaamheden gecombineerd kunnen worden. Het resultaat is dat bouwpartners zorgeloos nog economischer en efficiënter kunnen bouwen.

lees meer
 
VNconstructeurs
VNconstructeurs

VNconstructeurs zet zich in voor het vergroten van de constructieve veiligheid in Nederland, door het bevorderen van de rol en waarde van de constructeur in het bouwproces. Binnen de vereniging leveren de constructeurs een gezamenlijke inspanning om optimale voorwaarden te scheppen voor de uitoefening van hun beroep door ontwikkeling van hun vakmanschap, bevordering van hun rol en waarde in de bouwkolom, versterking van hun ondernemerschap en door de maatschappelijke en economische profilering van de constructeur en het vak constructief ontwerpen. 

lees meer

maandag 13 mei 2024 Interview met Jack Smeets

donderdag 28 maart 2024 Duurzaam wapenen van beton

maandag 12 februari 2024 De paradox van duurzaamheid

bekijk alle items

 
Van Wijnen Engineering
Van Wijnen Engineering

Van Wijnen Engineering is hét ingenieursbureau van Van Wijnen en vormt de constructieve basis van de projecten. Met meer dan 70 collega’s werken we vanuit drie vestigingen in Dordrecht, Drachten en Emmen aan onze missie.

lees meer
 
WSP
WSP

WSP is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van bouw, infra, water en milieu. 

lees meer
 
YouCon
YouCon

YouCon biedt jonge constructeurs een platform om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. De vereniging is er voor alle constructeurs: voor adviseurs, aannemers en toezichthouders en voor constructeurs in de utiliteitsbouw, infra, geotechniek en wetenschap. YouCon ziet het als haar missie een positieve bijdrage te leveren aan het imago van de constructeur en de constructieve veiligheid.

lees meer
 
TU Delft
TU Delft

TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan.

lees meer
 
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren