Kennisplatform over betonconstructies

Partners

Een partner van Cement geniet van veel aantrekkelijke voordelen. Omdat het partnership in onderling overleg wordt ingevuld, sluiten die voordelen precies aan bij de behoeftes van de partner. Hebt u ook interesse om partner te worden of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Jacques Linssen (073-2051010). 

ABT

Iedere opdrachtgever, iedere architect wil ‘iets’ – streeft, verlangt en vraagt. Wat hun wens ook is, wij zorgen voor de technische uitwerking. Met daadkracht vol passie, al meer dan 60 jaar. Geïntegreerde oplossingen, maakbaar en vooral haalbaar – hoe groot, klein, ingewikkeld of gewoon de vraag ook is. Grensverleggend waar nodig, maar altijd solide. Wat onmogelijk lijkt, toch mogelijk maken. ABT bouwt aan ambities.

lees meer website
Alferink-van Schieveen ingenieursbureau

Alferink van Schieveen is een ingenieursbureau met jarenlange ervaring op het gebied van constructies en bouwfysica. Voor ons betekent een nieuwe opdracht maatwerk. En dat een perfect eindresultaat alleen werkelijkheid wordt door een intensieve samenwerking. Ons team van 26 specialisten staat voor u klaar !

lees meer website
BAM

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, en op het gebied van publiekprivate samenwerking. De bedrijfsfilosofie van BAM is opdrachtgevers echte waarde te bieden en een hechte en langdurige relatie met hen op te bouwen om zo tot optimale oplossingen op het gebied van onderhoud, vernieuwing en uitbreiding van de gebouwde omgeving te komen.

 

lees meer website
Bartels Ingenieurs voor Bouw & Infra

Bartels Ingenieurs voor Bouw & Infra is adviserend partner op gebied van onder meer constructies, bouwtechniek, civiele techniek, brandveiligheid, geotechniek. Daarnaast is Bartels al geruime tijd bezig met de ontwikkeling van BIM. Als groep hebben wij uitgebreide ervaring op het gebied van hoogbouw, bedrijfsgebouwen, woningbouw, ondergronds bouwen, sport & recreatie, commerciële gebouwen, onderwijs, ziekenhuizen, bruggen en spoorwegen, havens, dijken en rioolzuiveringsinstallaties.

lees meer website
BAS Research & Technology

Experts in construction materials science. We deliver superior material technology espertise to our customers everyday, while continuously exceeding their expectations.

lees meer website
Bekaert

Bekaert is a world market and technology leader in steel wire transformation and coating technologies. We pursue to be the preferred supplier for our steel wire products and solutions by continuously delivering superior value to our customers worldwide. Bekaert (Euronext Brussels: BEKB) is a global company with almost 30 000 employees worldwide, headquarters in Belgium and € 4.4 billion in annual revenue.

lees meer website
Betonvereniging

De Betonvereniging is hét kennisnetwerk voor de (beton)bouw. Sinds de oprichting in 1927 is de Betonvereniging de bindende factor tussen overheden,bouwers, adviseurs en kennisinstituten. Een springlevend netwerk van professionals op alle mogelijke niveaus, met als doel kennis over te dragen. Daarvoor organiseren wij niet alleen bijeenkomsten, maar verzorgen wij vooral technische praktijkopleidingen. 

lees meer website
Buildsoft

BuildSoft maakt gebruiksvriendelijke en snelle software voor berekening van constructies in gewapend beton, staal en hout. De programma’s zijn bedoeld voor constructief ingenieurs, architecten, aannemers en bouwbedrijven.

lees meer website
Cement&BetonCentrum

Het Cement&BetonCentrum behartigt de belangen en bundelt de promotieactiviteiten van vier aangesloten cementindustrieën met een commercieel belang op de Nederlandse markt en houdt zich bezig met marktonderzoek, communicatie, kennisoverdracht, technisch onderzoek en regelgeving. Doelstelling is het gebruik van cement in Nederland te bevorderen, zowel in kwantiteit als in kwaliteit, en het onderling verbinden van diverse doelgroepen in het ontwerp en de uitvoering van bouwconstructies.

lees meer website
COBc

Het Centraal Overleg Bouwconstructies is een gezaghebbende organisatie op het specifieke domein van de constructieve veiligheid. Het COBc heeft als doelstelling het bespreken van de constructieve aspecten van bouw- en funderingsconstructies en plaatst deze op de landelijke agenda's van bouwpartners. 

lees meer website
Construsoft

Sinds 1995 is Construsoft een toonaangevende leverancier en ontwikkelaar van BIM (Building Information Model) software en aanverwante diensten. Construsoft levert software, professionele consultancy, uitgebreide ondersteuning, training, updates en aanvullende diensten. Als organisator en deelnemer van meerdere toonaangevende evenementen en vernieuwende initiatieven ondersteunen we actief de ontwikkeling (open)BIM. 

lees meer website
Geelhoed Engineering

Geelhoed Engineering b.v. adviseert op het gebied van draagconstructies. We zoeken daarbij naar innovatieve oplossingen voor constructies in de bouw, civiel en industrie in binnen- en buitenland. Onze werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het berekenen en tekenen van draagconstructies in beton, hout en staal. Belangrijker zijn echter voorafgaande adviezen ten aanzien van ontwerpkeuzes. De adviseurs, ingenieurs en technici van Geelhoed Engineering hebben alle kennis en ervaring in huis om projecten binnen gestelde randvoorwaarden te realiseren. 

lees meer website
Goudstikker - de Vries

Ingenieursbureau Goudstikker - de Vries B.V. is een inventief en gedegen ingenieursbureau voor bouwtechniek. Onze kernactiviteit is het ontwerpen en uitwerken van hoofddraagconstructies voor gebouwen. Naast het constructief ontwerp gaan wij ook in op vragen met betrekking tot prefab betonconstructies, schadeonderzoek, renovaties, bouwtoezicht en bouwfysica.

lees meer website
Adviesbureau ir. J.G. Hageman B.V.

Adviesbureau ir. J.G. Hageman B.V. levert al sinds 1960 advies op het gebied van draagconstructies voor gebouwen en civiele werken. De werkzaamheden hebben betrekking op zowel het ontwerpen, ontwikkelen en toetsen van nieuwe constructies, het beoordelen van bestaande constructies en het analyseren van schadegevallen aan constructies. Bureau Hageman heeft op bouwkundig en civieltechnisch gebied een brede ervaring met het uitvoeren van onderling zeer verschillende opdrachten voor een brede groep van opdrachtgevers.

lees meer website
IMd Raadgevende Ingenieurs

Md Raadgevende Ingenieurs (1960) is een onafhankelijk ingenieursbureau in hart en nieren. 50 constructief ontwerpers, constructeurs en tekenaars stellen hun vakkennis in dienst van ontwikkelaars, bouwers en architecten - voor slimme, efficiënte maar vooral economische constructies die gebouwen haalbaar maken.

lees meer website
Adviesbureau Markslag Beljaars

Adviesbureau Markslag Beljaars is een professioneel en ervaren bouwkundig adviesbureau gevestigd te Tilburg en begeleidt en adviseert ruim 35 jaar bouwprojecten door heel Europa en ver daar buiten. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en doorrekenen van constructies in allerlei soorten materialen voor de meest uiteenlopende projecten.

lees meer website
Pieters Bouwtechniek

Pieters Bouwtechniek is een toonaangevend onafhankelijk ingenieursbureau in constructieadvies. Zorgen voor de juiste samenstelling van de draagconstructie van een bouwproduct, dat is sinds 1974 ons vak. Van constructieontwerp en advies tot de oplevering van het gebouw aan toe. Met vestigingen in Haarlem, Utrecht, Delft, Amsterdam en Zwolle. Door liefde voor ons vak gegroeid.

lees meer website
Van Roekel en Van Roekel

Bent u betrokken bij een nieuwbouw- of verbouwproject? Of het nu gaat om een één latei, een duiker, brug, woning of compleet appartementengebouw, ingenieursbureau Van Roekel & Van Roekel maakt voor u de constructieve berekeningen en tekeningen. We zijn gespecialiseerd in constructies voor de woning- en utiliteitsbouw en civiele constructies. Verder verzorgen wij ook controlewerkzaamheden en second opinions op constructies van derden voor o.a. Bouw- en Woningtoezicht.

lees meer website
Van Rossum

Van Rossum is opgericht in 1953. Het bedrijf heeft een lange traditie op het gebied van constructieve en civieltechnische adviezen voor uiteenlopende projecten. Van Rossum Holding is een onafhankelijk ingenieursbureau, waarvan de directeuren ook de partners zijn.

lees meer website
SCIA

Softwarebedrijf Nemetschek Scia, opgericht in 1974, verdeelt, ondersteunt en ontwikkelt op efficiënte en toegewijde wijze geïntegreerde bouwkundige software met als doel het proces van ontwerp tot realisatie in de constructie-industrie wereldwijd te verbeteren. We sporen onze klanten voortdurend aan om hun grenzen te verleggen in het ontwerpen, analyseren en bouwen van eender welke constructie - zelfs de meeste uitdagende – en tegelijkertijd al hun creativiteit en doeltreffendheid te behouden. 

lees meer website
SBRCURnet

SBRCURnet helpt als kennispartner de bouw en GWWontwikkelen. We werken in commissies, maar ook op de bouwplaats aan projecten. Zo ontwikkelen en verspreiden we samen met de markt bouwkennis.

lees meer website
Stufib

Stufib richt zich op het gebied van constructief beton. Stufib is aangesloten bij de Betonvereniging en stelt zich ten doel de ontwikkeling van constructief beton op theoretisch en praktisch gebied te bevorderen en de kennis daarover te verspreiden.

lees meer website
Verhoeven en Leenders

Ingenieursbureau Verhoeven en Leenders bv geeft advies op het gebied van bouwconstructies en Infra. We realiseren praktische en klantgerichte oplossingen in bouw en infrastructuur. Tevens bieden wij onze diensten aan voor schadeonderzoek, rapportage, bouwcontrole en second opinion.

 

lees meer website
VeriCon

In de huidige complexe bouwwereld, waarin een grote diversiteit van specialisten werken aan een bouwproject, biedt VeriCon de oplossing. We adviseren, ontwerpen, tekenen en berekenen met enthousiasme, economisch en efficiënt uitvoerbare constructieve ontwerpen met oog voor architectuur en gebruiker, en met verantwoord en milieuvriendelijk materiaalgebruik. We integreren daarbij graag onze kennis en expertise van innovatieve oplossingen, zodat helder en eenvoudig informatie gedeeld en werkzaamheden gecombineerd kunnen worden. Het resultaat is dat bouwpartners zorgeloos nog economischer en efficiënter kunnen bouwen.

lees meer website
VNconstructeurs

VNconstructeurs zet zich in voor het vergroten van de constructieve veiligheid in Nederland, door het bevorderen van de rol en waarde van de constructeur in het bouwproces. Binnen de vereniging leveren de constructeurs een gezamenlijke inspanning om optimale voorwaarden te scheppen voor de uitoefening van hun beroep door ontwikkeling van hun vakmanschap, bevordering van hun rol en waarde in de bouwkolom, versterking van hun ondernemerschap en door de maatschappelijke en economische profilering van de constructeur en het vak constructief ontwerpen. 

lees meer website
YouCon

YouCon biedt jonge constructeurs een platform om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. De vereniging is er voor alle constructeurs: voor adviseurs, aannemers en toezichthouders en voor constructeurs in de utiliteitsbouw, infra, geotechniek en wetenschap. YouCon ziet het als haar missie een positieve bijdrage te leveren aan het imago van de constructeur en de constructieve veiligheid.

lees meer website

Copyright 2017 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren