Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Alferink-van Schieveen wordt partner van Cement

6 mei 2015

Bouwkundig adviesbureau Alferink-van Schieveen is 1 mei een partnership met Cement aangegaan. Het kennisplatform over betonconstructies telt nu in totaal zeventien partners. Door het partnership met Cement ondersteunen deze bedrijven kennisdeling in de constructieve branche.

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt het vakblad Cement daarbij al meer dan 65 jaar een centrale en onmisbare rol. Mensen uit het vak zijn het er over eens dat Cement ook in de toekomst die rol moet blijven vervullen. Maar de tijden veranderen en dat geldt ook voor het uitgeven van vakbladen: allerlei vormen van digitale communicatie zijn flink in opkomst en de inkomsten uit (personeels-)advertenties staan blijvend onder druk. Om die reden is Cement in 2013 gestart met partnerships waarmee belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis kennisdeling via het platform kunnen ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals een zetel in de redactieraad, 75% korting op alle Cement-abonnementen en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren