Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / 4People

4People

Werk kan zoveel meer zijn dan een baan. Het kan een plek zijn om jezelf te laten zien. Voldoening te vinden. Je ambities te realiseren. En met jouw kwaliteiten bij te dragen aan projecten die de wereld veranderen. Zulk werk vind je in de Bouw, Infra & Milieu en Engineering. 4people helpt jou als HBO/WO’er de beste projecten en functies te vinden.

Dichtbij

De techniek ontwikkelt zich razendsnel. Projecten worden groter, complexer en vragen steeds meer gevarieerde kennis van organisaties. Daarin zijn mensen het meest waardevolle kapitaal. Daarom zetten wij de mens centraal in onze aanpak. Met aandacht voor persoonlijke behoeftes, specifieke karaktereigenschappen en door gewoon eens te vragen hoe het gaat. We zijn dichtbij en verdiepen ons in jou. Wat voor type ben je? Hoe ziet je privéleven eruit? Welke dromen heb je? Op die manier creëren we matches waarin niet alleen talenten tot hun recht komen, maar waar mensen ook werkgeluk vinden.

Bouwen

We bouwen samen aan de toekomst van onze wereld. Aan ambities van collega’s, professionals en opdrachtgevers. Op basis van vertrouwen en ondernemerschap, door niet alleen te denken maar ook te doen. Dat fundament combineren we met diepgaande kennis van de markt. Onze consultants zijn technisch geschoold en kennen de marktontwikkelingen, innovaties en relevante thema’s in de branche. Dat maakt ons méér dan een consultant. We zijn een vakgenoot die op niveau meepraat en -denkt. We begrijpen welke competenties belangrijk zijn bij welke projecten, weten waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen en helpen je jouw marktwaarde inzichtelijk maken én benutten.

Partnerschap

Onze kennis zorgt ervoor dat we al meer dan 20 jaar werken voor de meest toonaangevende organisaties in Nederland. We zijn geen snelle jongens. We zijn een betrokken partner die luistert, doorvraagt en organisaties begrijpt. Door die manier van werken kennen we de uitdagingen én de organisatiecultuur, waardoor we precies die ene kandidaat detacheren die perfect past. Dat leidt tot langdurige samenwerkingen op basis van vertrouwen, maar vooral honderden succesverhalen van enthousiaste professionals en opdrachtgevers.

Toegewijd

Voor ons staat 4people dus voor toewijding. Aan het vakgebied, aan de opdrachtgever, aan de professional. Dit maakt ons een volwaardige sparringpartner die altijd een eerlijk advies geeft. Ook als dat niet het verwachte of wenselijke antwoord is. We brengen kennis en capaciteit samen en werken mee aan diversiteit op de werkvloer (40% van onze kandidaten is vrouw). Op die manier maken we organisaties in de Bouw, Infra & Milieu en Engineering klaar voor de toekomst en bouwen we samen aan de ambities van morgen.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Joost Hordijk of Romy Kwakernaak. Joost is bereikbaar op 06-38096213 en Romy op 06-57793393.

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren