Kennisplatform over betonconstructies

Goudstikker - de Vries

Ingenieursbureau Goudstikker - de Vries B.V. is een inventief en gedegen ingenieursbureau voor bouwtechniek. Onze kernactiviteit is het ontwerpen en uitwerken van hoofddraagconstructies voor gebouwen. Naast het constructief ontwerp gaan wij ook in op vragen met betrekking tot prefab betonconstructies, schadeonderzoek, renovaties, bouwtoezicht en bouwfysica.

Ingenieursbureau voor bouwtechniek Goudstikker - de Vries heeft, met vestigingen in Almere (met een werklocatie in Delft), Emmen (met werklocaties in Assen en Sneek) en ’s-Hertogenbosch, een goede spreiding over het land. Met ongeveer 80 medewerkers behoort het bureau tot de grotere bouwkundig en constructief georiënteerde ingenieursbureaus in Nederland.

Bij het uitwerken van de projecten voor onze opdrachtgevers werken wij volgens het NEN-EN-ISO 9001 kwaliteitssysteem, waardoor wij deze projecten op een eenduidige manier aanpakken en het best mogelijke resultaat voor de opdrachtgever wordt gewaarborgd.

Het bureau heeft meer dan 50 jaar technische ervaring in huis en werkt continu aan verbeteringen in de organisatie en aan verdieping in het vakgebied. Hierdoor heeft het bureau zich een goede positie in de bouwmarkt kunnen verwerven als een inventieve en gedegen alleskunner op het gebied van bouwkundige constructies. Onze veelzijdigheid wordt wellicht het best gekarakteriseerd door onze opdrachtgevers die de gehele bouwsector omvatten: van grote beleggingsinstellingen, vastgoedontwikkelaars en overheid tot projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, aannemers en leveranciers.

Copyright 2018 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren