Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Goudstikker - de Vries

Goudstikker - de Vries

Goudstikker – de Vries heeft, met vestigingen in Almere, Assen, Emmen, ’s-Hertogenbosch en Sneek, een goede spreiding over het land. Met ongeveer 80 medewerkers behoort het bureau tot de grotere bouwkundig en constructief georiënteerde ingenieursbureaus in Nederland. Goudstikker – de Vries is gericht op advies in de woning­bouw en aan de woningbouw gelieerde utiliteitsbouwprojecten; combinaties van wonen en werken, maar ook met de pure utiliteitsbouw als kantoren, scholen, theaters, multifunctionele centra, zorg­centra en bedrijfscomplexen. In onze bedrijfsfilosofie richten wij ons op langjarige samenwerkingen.

Ervaring

Ons bureau heeft meer dan 60 jaar technische ervaring en werkt continu aan verbeteringen in de organisatie, het werken in een BIM-omgeving en aan verdieping in het vakgebied. Hierdoor heeft Goudstikker – de Vries een goede positie in de bouwmarkt kunnen verwerven als een inventieve en gedegen professional op het gebied van bouwkundige constructies. Onze veelzijdigheid wordt wellicht het best gekarakteriseerd door onze opdrachtgevers die de gehele bouwsector omvatten: van grote beleggingsinstellingen, vastgoedontwikkelaars en overheid tot projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, aannemers en leveranciers.
Bij het uitwerken van de projecten voor onze opdrachtgevers werken wij volgens het NEN-EN-ISO 9001 kwaliteitssysteem, waardoor wij deze projecten op een eenduidige manier aanpakken en het best mogelijke resultaat voor de opdrachtgever wordt gewaarborgd.

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren