Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Aveco de Bondt

Aveco de BondtConstructief advies en ontwerp

Wij maken constructieve ontwerpen voor de hoofddraagconstructie van elk bouwkundig en civiel bouwwerk. Deze maken wij 3D inzichtelijk voor alle betrokkenen. Onze kennis en ervaring van detailengineering voor zowel beton, staal als hout maakt dat we al vroeg in het ontwerpproces kunnen sturen op een maakbaar en haalbaar constructief ontwerp. Ons team bestaat uit 50 professionals met een breed scala aan specialismes en veel ervaring. Daarmee kunnen we projecten de juiste aandacht geven, zowel in kwalitatieve zin als qua capaciteit.

Ons constructieteam werkt in de projecten nauw samen met interne en externe specialisten, onder andere op het gebied van architectuur, 3D-scanning voor de gebouwde omgeving, bouwfysica, brand, water en infra. We combineren in- en externe kennis: expertises, opgaven, mensen en organisaties. Zo creëren we duurzame oplossingen die haalbaar en realistisch zijn. Aveco de Bondt verbindt en creëert! 

Wij haken als partner aan bij Cement voor een brede kennisdeling. Kijk op onze website voor alle expertises die wij in huis hebben.

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren