Kennisplatform over betonconstructies

Dit is Cement

Cement is hét kennisplatform van en voor constructief ontwerpers en constructeurs in de civiele bouw, woningbouw en utiliteitsbouw als het gaat om bouwen met beton. Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al 70 jaar een centrale en onmisbare rol. Dat doen we door kennisoverdracht via onafhankelijke redactionele artikelen in ons vakblad en online, via nieuwsberichten en met inzet van video. Maar er is ook ruimte voor opinie en discussie in blogs, columns en interviews. Aan bod komen theorie en praktijk, onderzoek en innovatie.

Cement wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners.

Cement bestaat uit

- Online platform met oa. mediatheek, verdiepende informatie, blogs en discussie 
- Vakblad 8x per jaar
- Digitale nieuwsbrief

Onze doelgroep

Cement richt zich op constructief ontwerpers, constructeurs, projectleiders bij ingenieursbureaus, aannemingsbedrijven, overheid en betonindustrie, op bouwkundigen, op architecten en op beleidsmakers in de betonwereld. Cement biedt bovendien kennis aan studenten en docenten bouwkunde en civiele techniek TU/HBO.

De redactie

De redactie bewaakt de inhoudelijke kwaliteit van alle uitingen van Cement. Tien keer per jaar komt de redactie bij elkaar om onderwerpen voor nieuwe publicaties te bespreken en voorgaande publicaties te evalueren.

Heb je een suggestie voor een onderwerp? Neem dan contact op met Jacques Linssen, j.linssen@aeneas.nl of bel 073-2051022.

Redactieraad

Naast de redactie hebben we hebben ook een redactieraad die het langetermijnbeleid van Cement bewaakt. Deze raad bestaat uit:

ir. Edwin Vermeulen (voorzitter), ing. Dick Bezemer, prof. dr.ir. Jos Brouwers, ir. Maikel Jagroep, ir. Stijn Joosten, ir. Ad van Leest, dr.ir. Mantijn van Leeuwen, ing. Michael van Nielen PMSE, ir. Paul Oomen, ir. Dirk Peters, ir. Ton Pielkenrood, ir. Kees Quartel, ir. Luc Rens, ir. Paul Rijpstra, prof.dr.ir. Theo Salet, ir. Dick Schaafsma, ing. Roel Schop, dr.ir. Raphaël Steenbergen, prof.dr.ir. Kim van Tittelboom, dr.ir. Rutger Vrijdagh, ing. Henk ter Welle, ing. Jan van der Windt

Lid worden?

Heb je interesse om lid te worden van het platform Cement? Bekijk de mogelijkheden

Adverteren bij Cement

Natuurlijk kun je adverteren op onze website, in de nieuwsbrieven en in het vakblad. Wil je meer weten? Neem contact op met Marjolein Heijmans, mail naar m.heijmans@aeneas.nl  of bel 073-2051015.

Partner van Cement

Cement wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners. Een partner van Cement geniet een aantal aantrekkelijke voordelen. Heb je ook interesse om partner te worden of wil je meer informatie, neem dan contact op met Marjolein Heijmans (073-2051015). 

Copyright 2020 Aeneas Media

Inschrijving geopend!

Je kunt je nu aanmelden voor de online Softwaredag op 28 oktober

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren