Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Over ons / Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Cement is hét kennisplatform van en voor constructief ontwerpers en constructeurs in de civiele bouw, woningbouw en utiliteitsbouw als het gaat om bouwen met beton. Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al bijna 75 jaar een centrale en onmisbare rol. Dat doen we door kennisoverdracht via onafhankelijke redactionele artikelen in ons vakblad en online, via nieuwsberichten en met inzet van video. Maar er is ook ruimte voor opinie en discussie in blogs, columns en interviews. Aan bod komen theorie en praktijk, onderzoek en innovatie.

Cement wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners.

Cement bestaat uit

- Online platform met o.a. mediatheek, nieuws, verdiepende informatie, blogs, discussie, vacatures
- Vakblad 8x per jaar
- Digitale nieuwsbrief
- Events

Onze doelgroep

Cement richt zich op constructief ontwerpers, constructeurs en modelleurs bij ingenieursbureaus, aannemers, overheden en leveranciers. Cement biedt bovendien kennis aan studenten en docenten bouwkunde en civiele techniek TU/HBO. Daarnaast behoren ook overige werknemers bij aannemers en leveranciers, en opdrachtgevers en architecten tot de doelgroep. .

De redactie

De redactie (samenstelling zie elders op deze pagina) bewaakt de inhoudelijke kwaliteit van alle uitingen van Cement. Tien keer per jaar komt de redactie bij elkaar om onderwerpen voor nieuwe publicaties te bespreken en voorgaande publicaties te evalueren.

Heb je een suggestie voor een onderwerp? Neem dan contact op met Jacques Linssen, j.linssen@aeneas.nl of bel 073-2051022.

Redactieraad

Naast de redactie hebben we hebben ook een redactieraad die het langetermijnbeleid van Cement bewaakt. Deze raad bestaat uit:

ir. Edwin Vermeulen (voorzitter), ing. Dick Bezemer, ir. Geoffrey van Bolderen, prof.dr.ir. Jos Brouwers, ir. Henco Burggraaf, ir. Tom Diks, ir. Maikel Jagroep, ir. Lise Jansen, ir. Hans Kooijman, ing. Michael van Nielen PMSE, ir. Paul Oomen, ir. Dirk Peters, ir. Ruud van der Rakt, ir. Paul Rijpstra, ir. Dick Schaafsma, ing. Roel Schop, dr.ir. Raphaël Steenbergen, prof.dr.ir. Kim van Tittelboom, ir. Rob Vergoossen, dr.ir. Rutger Vrijdaghs, prof.ir. Simon Wijte

Lid worden?

Heb je interesse om lid te worden van het platform Cement? Bekijk de mogelijkheden

Adverteren bij Cement

Natuurlijk kun je adverteren op onze website, in de nieuwsbrieven en in het vakblad. Wil je meer weten? Neem contact op met Coen Smets (c.smets@aeneas.nl).

Partner van Cement

Cement wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners. Een partner van Cement geniet een aantal aantrekkelijke voordelen. Heb je ook interesse om partner te worden of wil je meer informatie, neem dan contact op met Coen Smets via c.smets@aeneas.nl of op 06-10 70 57 80. 

Team Cement

Redactie

 

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren