Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Oosterhoff en adviesbureau Van de Laar bundelen krachten

1 april 2022

Het Eindhovense adviesbureau Van de Laar voegt zich per 31 maart als elfde onderneming bij Oosterhoff. Daarmee krijgen beide bedrijven een betere basis voor verdere vernieuwing in de gebouwde omgeving in Brabant en omstreken.

Van de Laar, al sinds 1956 een onafhankelijk adviesbureau voor bouwconstructies, telt dertig medewerkers en is gevestigd in het hart van de metropoolregio Eindhoven, dat zich kenmerkt door de hightech en maakindustrie. “In dat bruisende gebied zien we ontzettend veel mogelijkheden voor bijzondere en vernieuwende projecten”, zegt Gerard Doos, die samen met Maaike van der Windt het bestuur van Oosterhoff vormt.

Beiden zijn daarom ook heel blij met de samenwerking. Maaike van der Windt voegt toe: “Van de Laar heeft in Brabant een heel eigen gezicht en een sterke reputatie. Dat moet ook zo blijven. Binnen Oosterhoff bundelen we onze krachten om echt vernieuwing te brengen met vooruitstrevende concepten en producten. Daarmee willen we ook in Brabant bijdragen aan duurzame werk- en leefomgevingen die raken, inspireren en verrassen. Daarnaast biedt Van de Laar’s aansluiting de mogelijkheid om de bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en meer synergie voordelen te behalen.”

Bij Oosterhoff werken naast Van de Laar tien andere advies- en ingenieursbureaus samen in Nederland, België en Duitsland: ABT, ABT België, ABT Deutschland, abtWassenaar, Adviesbureau Lüning, bbn adviseurs, HE adviseurs, Huygen Installatie Adviseurs, Meelis & Partners en Quake.

Leon Mevis, directeur bij Van de Laar, kijkt uit naar de verdere kennismaking met alle collega’s en diensten en producten binnen Oosterhoff. “We denken dat wij met onze Brabantse wortels en jarenlange ervaring een hele goede toevoeging zijn aan Oosterhoff, dat een absolute topper in de bouwkundige advieswereld is. We zien het als een kans om verder te groeien en mee te werken aan integrale en grensverleggende projecten.”

Bron: Oosterhoff

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.
Duurzaam door slank ontwerpen in beton: Waar liggen de kansen?
Ontdek het 11 maart tijdens het symposium over ontwerpoptimalisatie. Deelname is gratis!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren