Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

SKS Group is partner van Cement

3 januari 2023

SKS Group is per 1 januari 2023 partner van Cement. SKS Group is een ingenieursbureau voor bouwconstructies met meer dan 40 jaar ervaring met brede kennis van het ontwerpen, berekenen en detailleren van beton-, staal- en houtconstructies en overige statische en/of dynamisch belaste onderdelen van bouwkundige constructies.

SKS Group is ontstaan uit de samenvoeging van de werkmaatschappijen WSM Engineering B.V. (gevestigd in Roermond), Vander Weide van Bragt B.V. (gevestigd in Eindhoven en Venlo) en SKS Building Construction (gevestigd in Dubai).

Naast het ontwerpen en berekenen van gebouwconstructies, is het bedrijf gespecialiseerd in de bouwtechnische uitwerking van systeemvloeren (met name breedplaatvloeren), holle wanden, balkbodems en massieve prefab en het bieden van know-how en advies als het gaat om schade-expertises en geotechnische- en bouwfysische vaagstukken voor renovaties, monumenten en bouwschades.

Samen kennis delen

Cement verwelkomt SKS Group in het netwerk van inmiddels meer dan 50 gewaardeerde partners. Dankzij het partnernetwerk kan Cement kennisuitwisseling over betonconstructies blijven faciliteren, via vakblad, online en kennisevents.

Ook partner worden?

Heb je ook interesse om partner te worden? Bekijk de voordelen en neem contact met ons op!

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren