Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / SKS Group

SKS Group

SKS Group B.V., Ingenieursbureau voor bouwconstructies met meer dan 40 jaar ervaring, is ontstaan uit de samenvoeging van de werkmaatschappijen WSM Engineering B.V. gevestigd te Roermond, Vander Weide van Bragt B.V. gevestigd te Eindhoven en Venlo en SKS Building Construction gevestigd te Dubai.

SKS Group B.V. is een solide onderneming die een brede kennis in huis heeft met betrekking tot het ontwerpen, berekenen en detailleren van beton-, staal- en houtconstructies en overige statische en/of dynamisch belaste onderdelen van de bouwkundige constructies voor alle woningbouw en utiliteitswerken, van klein tot groot, in Nederland en in het buitenland.

Dit alles in combinatie met een afdeling die is gespecialiseerd in de bouwtechnische uitwerking van systeemvloeren (met name breedplaat), holle wanden, balkbodems en massieve prefab door hoog gekwalificeerde medewerkers met een ruime mate van praktijkervaring in de meest uiteenlopende projecten.

Door de projectmatige aanpak en werkwijze leveren wij een economisch verantwoord advies en ontwerp.

Verder beschikt SKS Group over de gespecialiseerde know-how die voor schade-expertises, geotechnische- en bouwfysische vraagstukken onontbeerlijk is en geven wij adviezen voor renovaties, monumenten en bouwschades.

Wij streven er naar om een toegevoegde waarde te zijn door planmatig en rekening houdend met alle ontwerpdisciplines mee te denken en te werken voor onze opdrachtgevers.

SKS Group B.V. biedt u een totaaloplossing die uniek is in Nederland en daarbuiten. Een bureau dat zich dienstbaar opstelt en dat door zijn kennis een grotere creatieve vrijheid van ontwerp mogelijk maakt.

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren