Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Van Rossum

Van Rossum


Van Rossum is opgericht in 1953. Het bedrijf heeft een lange traditie op het gebied van constructieve en civieltechnische adviezen voor uiteenlopende projecten. Van Rossum Holding is een onafhankelijk ingenieursbureau, waarvan de directeuren ook de partners zijn.

Van Rossum is veel meer dan een constructeursbureau. We treden op als adviseur van de opdrachtgever en als onderdeel van een ontwerpteam begrijpt Van Rossum dat het om meer gaat dan alleen het vertalen van een Programma van Eisen in een ontwerp.

Onze organisatie is gebaseerd op het werken met vaste relaties. Er is vaak sprake van dedicated partnerships. Samen doen we mee aan selecties en prijsvragen. Daarbij is kwaliteit het belangrijkste criterium. Vaste samenwerkingsverbanden dragen bij aan deze kwaliteit.

Wij vinden het belangrijk dat wij onze advieswerkzaamheden steeds op een goed niveau en met voldoende aandacht kunnen doen. Een opmerking als “ja nu is het budget op en komen wij niet meer op het werk” past totaal niet in onze bedrijfsfilosofie.

Wij willen ons werk goed doen, naar tevredenheid van opdrachtgever, architect en zijn adviseurs. Als betrouwbare partner. Daar hoort ook een goede nazorg bij, daar lopen wij niet voor weg. Dit staat omschreven in onze beleidsdoelstelling. Zo willen wij een jarenlange relatie met onze opdrachtgevers of architecten opbouwen en daarmee de continuïteit van ons bureau waarborgen. Veel opdrachtgevers en architecten zien ons als vaste partij voor hun constructief advieswerk. Wij zijn hun ‘dedicated-partner’.

In een vaste relatie moeten beide partijen niet inslapen. Transparantie en open communicatie zijn dus van groot belang.

Naast adviseur zijn wij graag stimulator binnen een project.

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren