Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Bilfinger Tebodin

Bilfinger Tebodin

Bilfinger Tebodin, opgericht in 1945 in Den Haag, is een multidisciplinaire consultancy- en engineeringorganisatie met 1,600 medewerkers en 24 kantoren in 10 Europese landen. Wij leveren advies- en engineering services in een breed scala van industriële markten waaronder: chemie, energie, olie en gas, farmaceutische industrie, voedingsmiddelenindustrie en pijpleidingen. Bilfinger Tebodin is onderdeel van wereldwijd opererende ‘Industrial services provider’ Bilfinger SE.

Buildings is een van de vele afdelingen binnen Bilfinger Tebodin waarin de disciplines Architectural, Structural en Building Services vertegenwoordigd zijn.

Onze ingenieurs verzorgen zowel monodisciplinaire als multidisciplinaire projecten en ontwerpen een breed scala aan bouwwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoorgebouwen, fabriekshallen, open of gesloten procesinstallaties, ondersteuningsconstructies, etcetera.

Bilfinger Tebodin kan voor deze vakgebieden ondersteuning bieden vanaf het eerste grove schetsontwerp tot en met de detail engineering en uitvoeringsbegeleiding. Behalve het bouwkundige en constructieve ontwerp kunnen ook de gebouw gebonden installaties verzorgd worden (HVAC, elektro, utilities, enzovoort).

Enkele voorbeelden van onze diversiteit aan projecten:

  • Ontwerp van een laboratorium en productieomgeving in cleanrooms voor een farmaceutisch bedrijf
  • Kantoorgebouw en productiefaciliteit voor fabrikant thermische interfacematerialen voor milieuvriendelijke voertuigen
  • Chemische procesinstallatie voor productie van semi conductors
  • Masterplan voor fabrieksterrein waar plastic gerecycled wordt
  • Fabriek met tankenpark en verlading voor productie van ammoniumsulfaat
  • Haalbaarheidsstudie verduurzaming energiebehoefte bestaande woonwijk
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren