Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Boskalis en Croes worden partner van Cement

17 februari 2022

Met ingang van februari 2022 verwelkomt Cement twee nieuwe partners: Boskalis en Croes Bouwtechnisch Ingenieursbureau. Met het partnerschap ondersteunen zij kennisdeling onder constructeurs. Cement, kennisplatform over betonconstructies, telt nu 49 partners.

Boskalis, van oorsprong een Nederlandse onderneming, heeft ruim 100 jaar ervaring in waterbouw, kustbescherming en landaanwinning. Met een veelzijdige vloot van meer dan 800 eenheden (vaartuigen en drijvend materieel) levert Boskalis totaaloplossingen voor de offshore energiesector, havens en kust- en deltagebieden in 90 landen, verspreid over zes continenten.

Croes Bouwtechnisch Ingenieursbureau is al 60 jaar partner voor alle mogelijke bouwkundige en/of constructieve vraagstukken. Van constructief ontwerpen tot de bouwkundige uitwerking van plannen. En van schadeanalyse tot projectmanagement. Als onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau wil Croes Bouwtechnisch Ingenieursbureau de belangen behartigen van opdrachtgevers in alle facetten van de bouwtechniek.

Kennis delen

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al ruim 70 jaar een centrale en onmisbare rol.

Met een partnerschap kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen. Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op Cement-licenties en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren