Kennisplatform over betonconstructies

SCIA

SCIA Engineer
SCIA Engineer is een geïntegreerde software om verschillende constructies met meerdere materialen te analyseren en te ontwerpen. Dankzij de flexibele werking biedt SCIA Engineer de perfecte oplossing voor elk constructietype, materiaal en belastingsconditie. De innovatieve software maakt modelleren, analyse, optimalisatie van een 3D-model mogelijk in één intuïtieve en gebruiksvriendelijke CAD-gedreven interface.

BIM is een hoofdpijler in onze ontwikkelingen. SCIA is pionier in de integratie van deze processen waarbij bouwpartners (o.a. ingenieurs) gegevens met elkaar delen. SCIA Engineer is de enige rekensoftware worldwide met een certificatie voor import en export van data in de IFC-standaard. De drijfkracht achter SCIA Engineer is onze passie voor innovatie, onderzoek en ontwikkeling gecombineerd met de input en inspiratie van onze klanten.

Allplan Engineering
SCIA biedt ook Allplan Engineering (voor de Benelux klanten) van Allplan die ook deel uitmaakt van de Nemetschek Group. Allplan Engineering is een krachtige BIM-oplossing die optimaal past bij de werkprocessen van bouwkundige en civieltechnische ingenieurs, constructietekenaars en aannemers. Dankzij zijn directe verbinding met Allplan Bimplus, het BIM cloud platform, is Allplan Engineering een geïntegreerde BIM-oplossing, tot BIM-niveau 3.

Copyright 2018 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren