Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Bekaert

Bekaert

Welk type wapening je kiest voor je betonelementen heeft een belangrijke impact op de kwaliteit en de veiligheid van je constructie.  Het compenseert de lage trekkracht van het beton en het gaat scheurvorming tegen. Dramix®-staalvezelbeton biedt hiervoor een efficiënte en veelzijdige oplossing.

Waarom kiezen voor staalvezels?

Staalvezels worden in de betonmixer gemengd en kant-en-klaar door de betoncentrale aan huis geleverd.  Omdat de wapening al in het beton geïntegreerd is, en je dus geen netten moet plaatsen, kan je makkelijk tot 50% besparen op plaatsingskosten. Bovendien biedt staalvezelbeton meer flexibiliteit om complexe ontwerpen te realiseren en is het ook gemakkelijker te gebruiken in krappe, moeilijk bereikbare werkomstandigheden.

Waarom kiezen voor Dramix®?

Dramix® is een referentie op het vlak van staalvezelwapening in beton. De unieke haakjes en de hoge treksterkte van de vezels bieden een uitstekende bescherming tegen scheuren en barsten. Dramix®-staalvezels zijn op innovatieve wijze tot bundels verlijmd zodat ze gemakkelijker mengbaar zijn zonder risico op verkleving. Beton gewapend met Dramix®-staalvezels laat zich hierdoor gemakkelijk verpompen, aanbrengen en afwerken.

Dramix® is ontwikkeld door Bekaert (Euronext Brussels: BEKB). Bekaert is wereldwijd actief en telt  30 000 werknemers.

www.bekaert.com

 

 


 

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren