Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / HRC Europe

HRC Europe

In bouwprojecten wordt gekozen voor producten van HRC vanwege de snelle en  simpele installatie. Het robuuste ontwerp zorgt voor een gemakkelijke en correcte installatie. Ontwerpers gebruiken HRC producten in hun ontwerp vanwege de capaciteit, voordelen en algehele prestaties.

Referentieprojecten van HRC in Nederland zijn onder andere de nieuwe zeesluizen van IJmuiden en Terneuzen, de Maasdeltatunnel, diverse woontorens aan de Maasboulevard in Rotterdam en de IJboulevard in Amsterdam.
Europese projecten zijn onder meer het Paddington station in Londen, metro in Kopenhagen, Marieholm tunnel in Gotenburg.

De HRC100-serie met T-head, de HRC400-seriesbetonijzerkoppelingen en andere HRC-producten zijn sinds 1985 verwerkt in vele soorten betonconstructies en infrastructuur projecten: funderingen van gebouwen, woontorens en windmolens, bruggen, tunnels, aquaducten, havenkades, spoorweg projecten, energie centrales, nucluaire installaties,  olieplatforms. etc.

HRC Europe NL B.V is gevestigd in Lelystad en staat bekend bij zijn klanten om zijn uitstekende service, flexibiliteit en meedenken met de klant.

Voor meer informatie over HRC kostenbesparende en hoogwaardige producten zoals T-headed staven, mechanische koppelingen en staal-betonverankeringen kunt u terecht op www.hrc-europe.nl of neem contact op via info@hrc-europe.com.

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren