Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Cement verwelkomt drie nieuwe partners

20 juni 2023

In de afgelopen maanden heeft Cement, kennisplatform over betonconstructies, drie nieuwe partners mogen verwelkomen: Aveco de Bondt, 4People en TNO. Met deze samenwerking ondersteunen zij kennisdeling onder constructeurs. Cement telt nu 54 partners.

Aveco de Bondt

Aveco de Bondt is een onafhankelijk bureau dat ontwerpt, onderzoekt en adviseert. Met een team van 50 professionals bedenkt en realiseert het bureau toekomstbestendige oplossingen voor landelijke opgaven en specifieke omgevings- of organisatievraagstukken.

4People

4People helpt talentvolle professionals (HBO/WO) bij het vinden van uitdagende projecten en opdrachtgevers. Het detacheringsbureau is actief in de sectoren bouw en engineering, infra en milieu.

TNO

TNO is een onafhankelijke organisatie voor toegepast onderzoek. TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken.

Kennis delen

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al ruim 70 jaar een centrale en onmisbare rol. Met een partnerschap kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op Cement-licenties en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren