Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

JVZ tekent partnerschap met Cement

25 april 2019

Met ingang van mei wordt JVZ Ingenieurs partner van Cement. Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee haar achtendertigste partner. JVZ ondersteunt met het partnership kennisdeling in de constructeurswereld.

JVZ Ingenieurs is sinds 1984 actief. Kernactiviteit van het ingenieursbureau is het ontwerp en de engineering van draagconstructies voor gebouwen. Met vestigingen in Deventer en Nijmegen, bestaat het team uit junior- en ervaren ingenieurs, constructeurs,  projectleiders en modelleurs, elk met hun eigen expertises.

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al 70 jaar een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op Cement-licenties en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren