Kennisplatform over betonconstructies

lidmaatschap

Goed om te zien dat u interesse heeft in onze lidmaatschappen. U kunt op een aantal manieren lid worden van het kennisplatform Betoniek. De opties staan hieronder. Het grote verschil tussen lidmaatschappen persoonsgebonden en lidmaatschappen bedrijfsgebonden, is dat bedrijfsgebonden lidmaatschappen alleen online af te sluiten zijn. Deze lidmaatschappen zijn gekoppeld aan het IP-adres van het bedrijf. De persoonsgebonden lidmaatschappen zijn gekoppeld aan het e-mailadres van de gebruiker. Kies het lidmaatschap dat het beste bij u en/of uw bedrijf past.

 

Lidmaatschappen persoonsgebonden

 

Lidmaatschappen bedrijfsgebonden

  Compleet Online Vakblad Small Medium Large
Online platform met verdiepende informatie info O O O O O
Vakblad 8x per jaar O O
Wekelijkse digitale nieuwsbrief O O O
Toegang zonder inloggen info O O O
  € 270,- € 155,- € 180,- € 590,- € 890,- € 1.190,-

Lid worden?

Wilt u lid worden? Ga naar onze shop om een lidmaatschap af te sluiten.

Naar de webshop

Gratis nieuwsbrieflidmaatschap

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op betongebied, dan is het nieuwsbrieflidmaatschap misschien iets voor u. U ontvangt dan wekelijks de nieuwsbrief, met actuele informatie over artikelen en nieuwsberichten. Bovendien is een selectie van de artikelen speciaal voor onze nieuwsbriefleden gratis toegankelijk! Een leuke manier dus om Cement te leren kennen.

Aanmelden nieuwsbrief

Partner van Cement

Een partner van Cement geniet van veel aantrekkelijke voordelen. Omdat het partnership in onderling overleg wordt ingevuld, sluiten die voordelen precies aan bij de behoeftes van de partner. Hebt u ook interesse om partner te worden of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Jacques Linssen (073-2051010). 

Copyright 2017 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren