Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Cugla

Cugla


Cugla B.V. is gevestigd in Breda en heeft vestigingen in België (Demula N.V.) en Duitsland (Cugla GmbH). Al meer dan 45 jaar zijn wij gespecialiseerd in het optimaliseren van de kwaliteit en verwerkbaarheid van beton en cementgebonden mortels. Onze 10 gediplomeerde betontechnologen staan borg voor expertise en een schat aan praktijkervaring. In ons Cugla R&D Center in Breda beschikken we over een van de meest geavanceerde betonlaboratoria van Europa, met uitgebreide onderzoeks- en testfaciliteiten. Een flexibele, klant gedreven organisatie en een optimale logistieke service completeert ons aanbod aan onze klanten.

Hulpstoffen, de kleinste fractie met de grootste waarde
Hulpstoffen zijn qua volumen en kosten het kleinste onderdeel van beton. Voor de kwaliteit en verwerkbaarheid zijn ze van doorslaggevende betekenis. Verschillen in cement, vulstoffen en toeslagmaterialen, maar ook menginstallaties en klantwensen, zorgen voor een enorme variatie in hulpstofbehoefte. Cugla heeft zich daarom gespecialiseerd in 'hulpstoffen op maat', hulpstofformuleringen die volledig zijn afgestemd op de grondstoffen, de installatie en de wensen van onze klanten. Cugla produceert hulpstoffen voor zowel de betonmortel- als prefab betonproducten industrie.

Mortels, high-tech in zakken, bigbags en minisilo’s
Cugla gebruikt haar betontechnologische expertise ook om een breed assortiment hoogwaardige mortels te maken. Het assortiment omvat;

  • Krimparme montage- en ondersabelingsmortels
  • Cold mortels voor verwerking bij lage temperaturen
  • Beton reparatie mortels
  • Staalvezel mortels
  • Injectie mortels

Alle Cuglaton en Cuglacrete  mortels voldoen aan de Nederlandse en Europese normen, zijn CE en KOMO gecertificeerd en voldoen aan het Besluit Bodemkwaliteit. Cugla produceert mortels in zakgoed, bigbags en minisilo’s, voor de woning- en utiliteitsbouw, de weg- en waterbouw en de industriebouw.

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren