Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Artikel over droogdok Alblasserdam best gewaardeerd

2 april 2015

De lezers van Cement hebben het artikel Droogdok van hybride beton van Rolf Willemse en Arjan Kleinjan gekozen tot beste artikel van 2014.

Afgelopen maand hebben de bezoekers van Cementonline kunnen stemmen op het beste artikel van 2014. Van alle artikelen die vorig jaar zijn verschenen had de redactie er 8 voor de verkiezing genomineerd. Bij die voorselectie is gekeken naar de inhoudelijke kwaliteit, de toegevoegde waarde voor het constructeursvak, de tekstuele kwaliteit, de afbeeldingen en het aantal keren dat een artikel (online) is gelezen.

Winnaar van de verkiezing van het beste Cement-artikel van 2014 is Droogdok van hybride beton, geschreven door Rolf Willemse en Arjan Kleinjan van Geelhoed Engineering. Het artikel kreeg 39% van de stemmen. Eerder dit jaar won het droogdok in Alblasserdam ook al de verkiezing voor de mooiste cover van 2014. De tweede plaats ging met 19% van de stemmen naar het artikel Verborgen fietstempel en met 14% eindigde het artikel Perrons en sporen op poten op de derde plaats.

  

De totale uitslag van de verkiezing is: 

1. Droogdok van hybride beton (2014/4) – ing. Rolf Willemse, ing. Arjan Kleinjan (Geelhoed Engineering)

2. Verborgen fietstempel (2014/8) – ir. Jan Font Freide, ir. Jos Brouns, ir. Thijs Huijsmans, ir. Ruben Smittenaar (Royal HaskoningDHV)

3. Perrons en sporen op poten (2014/1) – ir. Johan Bolhuis (BAM Infraconsult), ir. Han Zegers, ing. Marcel Somers (Wagemaker)

4. In stijl omhoog (2014/2) – ir. Janko Arts en ir. Jeroen Luttmer (Royal HaskoningDHV)

5. Bogen op beton (2014/1) – ing. Paul Timmerman, Tristan Wolvekamp (BAM Infraconsult)

6. Balanceren op de grenzen van prefab (2014/4) – ing. Wim van den Berg, ir. Jan Willem de Vos (Wagemaker), dr.ir. Hans Bongers (Spanbeton)

7. EEM-software in de praktijk (2) (2014/3) – ir. Herman Oogink (Nemetscheck Scia)

8. Ontwerpfilosofie bepalend (2014/7) – ir. Maurice Hermens, ir. Marco Schuurman, ir. John Kraus (Royal HaskoningDHV)

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren