Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / SWINN

SWINN

SWINN (1973) is een onafhankelijk ingenieursbureau met ruim 30 medewerkers met een passie voor constructies als fundament voor onze creativiteit en daadkracht. Vanuit onze kernwaarden deskundig, betrokken en inventief zijn we steeds op zoek naar het optimum tussen architectuur, constructieve eisen, maakbaarheid en prijs. Dat doen we voornamelijk binnen het werkveld van draagconstructies voor gebouwen in de utiliteitsbouw en woningbouw. 

Ons vak draait om het vertalen van de visie en het schetsplan van de architect in een constructief ontwerp. Soms is dat masseren, een andere keer is het duwen en trekken en een enkele keer valt het direct op z’n plek. Maar altijd is het ons doel om een zo zuiver mogelijke constructie te ontwerpen die logisch in elkaar zit. In onze zoektocht naar het meest optimale ontwerp voor de situatie kijken we net even verder dan onze neus lang is. Die drive zorgt vaak voor inventievere oplossingen die het ontwerp beter maken.

Het vinden van het optimale constructieve ontwerp is een proces dat samen met de andere disciplines wordt doorlopen. Het gaat erom dat met elkaar het beste totaalontwerp wordt gerealiseerd voor het beschikbare budget. Het samen tot iets moois willen komen zit ingebakken in onze genen.

Plezier in ons werk en trots zijn op onze prestaties en gerealiseerde projecten is wat wij belangrijk vinden binnen SWINN. Verantwoordelijkheid nemen voor ons eigen werk en onze eigen ontwikkeling dragen daaraan bij. Onze open cultuur stimuleert de groei van onze mensen. En scholing, trainingen en interne kennissessies houden ons scherp op nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. Oftewel: deskundig, betrokken en inventief.

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren