Kennisplatform over betonconstructies

Verhoeven en Leenders

Ingenieursbureau Verhoeven en Leenders bv denkt in oplossingen en niet in problemen. Deze pragmatische aanpak levert snel degelijke beslissingen op die de constructies ten goede komen. Niet alleen in reken- en tekenwerk, maar met name ook in de ontwerpfase. De keuzes in deze fase zijn van doorslaggevende invloed op het verdere verloop van het project en dienen daarom goed doordacht en economisch verantwoord te zijn. Onze grote ervaring met ontwerpen werkt in deze fase in uw voordeel. 

Ons bureau is groot genoeg om grotere en moeilijkere projecten te kunnen adviseren en klein genoeg voor de menselijke maat, d.w.z. korte lijnen binnen het bureau, flexibel en service gericht.

Sinds 1995 mogen wij onder andere bouwbedrijven, architectenbureaus, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, zorginstellingen en ondernemers tot onze opdrachtgevers rekenen. De projecten lopen uiteen van verbouwingen tot grote nieuwbouwwerken in de woning-, utiliteits- en industriële bouw, alsmede bouwputten en projecten in de infrastructuur.

 

Copyright 2020 Aeneas Media

Inschrijving geopend!

Je kunt je nu aanmelden voor de online Softwaredag op 28 oktober

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren