Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Movares adviseurs & ingenieurs

Movares adviseurs & ingenieurs


Samenwerking, een open houding en ruimte voor innovaties zijn typerend voor ons werk in de wereld van infrastructuur en mobiliteit. Onze ingenieurs en adviseurs realiseren technisch haalbare en creatieve oplossingen. Degelijk werk op basis van goed doordachte plannen. Zo realiseren we samen succesvolle, toekomstbestendige oplossingen voor complexe vraagstukken.

Samenwerken is ook samen verantwoordelijkheid nemen. Vanuit die gedachte bieden we onze medewerkers de mogelijkheid mede-eigenaar te worden van ons bedrijf. We zijn er trots op dat zo’n zeventig procent van Movares in handen is van de ruim 1000 mensen die bij ons werken. Deze betrokkenheid geeft een bijzondere dynamiek.

Een bijdrage leveren aan een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland vormt de rode draad door onze activiteiten. Dat doen we in onze projecten, maar ook in onze bedrijfsvoering. Zo zijn we, gemeten naar het aantal medewerkers, het schoonste grote advies- en ingenieursbureau van Nederland met de minste CO2-uitstoot.

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren