Kennisplatform over betonconstructies

Adviesbureau Markslag BeljaarsAdviesbureau Markslag Beljaars is een professioneel en ervaren bouwkundig adviesbureau gevestigd te Tilburg en begeleidt en adviseert ruim 35 jaar bouwprojecten door heel Europa en ver daar buiten. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en doorrekenen van constructies in allerlei soorten materialen voor de meest uiteenlopende projecten. Of het nu gaat om een distripark van 100.000m², een sportcomplex of een particuliere verbouwing van uw woning, wij hebben specialisten in alle sectoren!

Uit het oogpunt van milieu en duurzaamheid ontstaat vaak een wirwar van zowel technische als bouwkundige bepalingen. Het feit dat de wet- en regelgeving aan constante veranderingen onderhevig zijn maakt het er ook niet veel duidelijker op. De eisen en voorwaarden die worden gesteld aan de bouw zijn daarbij in veel gevallen lastig te ontcijferen. Maar laat u dat niet weerhouden uw werkzaamheden uit te voeren, want Adviesbureau Markslag Beljaars helpt u op gedegen wijze door het doolhof van de bouwkundige regelgevingen en bepalingen. Wij kennen alle aspecten van de bouw en wat hierbij komt kijken. Onze expertise hebben wij al voor vele opdrachtgevers tot volle tevredenheid weten in te zetten.

Copyright 2019 Aeneas Media

Seminar Breedplaatvloeren

Op 18 september bespreken we samen de gevolgen van de nieuwe rekenregels voor de beoordeling van bestaande gebouwen met breedplaatvloeren. Zorg dat je erbij bent!

Meld je aan

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren