Kennisplatform over betonconstructies

Cement 2018/6 Parametrisch ontwerpen (1)
Het complete nummer!

do 11 oktober 2018
artikel

Parametrisch ontwerpen ontwikkelt zich razendsnel in de bouw. Wat betekent dat voor de constructeur? Dit eerste van twee themanummers geeft een toelichting en enkele praktijkvoorbeelden.

Het hele nummer is te downloaden door onderaan de pagina op 'Download artikel als pdf' te klikken (alleen beschikbaar na inloggen).

9 november verschijnt deel 2 van het thema Parametrisch ontwerpen. Voor die tijd lezen abonnees alle artikelen uit dit nummer al online. Houd onze website dus in de gaten!
Wilt u meer weten over parametrisch ontwerpen? Lees dan verder op www.cementonline.nl/parametrisch-ontwerpen voor een overzicht van alle artikelen en nieuwsberichten over dit thema.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je Cement en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2019 Aeneas Media

Seminar Breedplaatvloeren

Op 18 september bespreken we samen de gevolgen van de nieuwe rekenregels voor de beoordeling van bestaande gebouwen met breedplaatvloeren. Zorg dat je erbij bent!

Meld je aan

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren