Kennisplatform over betonconstructies

Interview Hans Ramler
"Laten we er samen weer een branche van maken waar mensen graag in willen werken"
Jacques Linssen

do 8 augustus 2019
artikel

Voor kennisoverdracht heeft Hans Ramler (BAM) zich altijd sterk gemaakt. "De jeugd is immers de toekomst." Bij de Betonvereniging heeft hij uitstekend invulling kunnen geven aan die ambitie. Tot afgelopen mei, want toen zat zijn derde termijn als voorzitter erop. Het was de afsluiting van een roerige periode. Voor de redactie van Cement reden om samen met hem terug te blikken. En om te horen wat er in de bouw volgens hem beter kan.

Volledige
artikel lezen?
het volledige artikel is gratis beschikbaar
voor onze leden. Nog geen lid? meld je
aan bij ons netwerk.

Reacties

Fred van Geest 23 augustus 2019 11:28

Hierbij wil ik reageren op bovenstaand interview en met name op het gedeelte, waarin het voorzitterschap van Hans Ramler van de Betonvereniging aan de orde komt. Het noemen van namen is altijd riskant: je vergeet er bewust of onbewust altijd wel eentje. Op zich kan ik dat wel billijken, het betreft tenslotte geen proefschrift over de geschiedenis van negentig jaar Betonvereniging. Anders wordt het wanneer er een totaal verkeerd beeld wordt geschetst en er mensen niet de credits krijgen die ze verdienen. Met name het noemen van 'uurtje-factuurtje'-interimdirecteuren, die verder geen wezenlijke bijdrage hebben gehad aan het voortbestaan van de vereniging, verbaasde mij. En dat vervolgens de inzet van de adjunct-directeur, die de vereniging in moeilijke tijden heeft doen overleven, ondergebracht wordt onder de 'inzet van de medewerkers van de Betonvereniging', doet geen recht aan deze niet met name genoemde. En dat is in het verleden wel eens anders geweest! Zo is de terugblik van Hans Ramler op 9 jaar voorzitterschap toch een beetje geschiedvervalsing geworden! Fred van Geest.

xMet het invullen van dit formulier geef je Cement en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2020 Aeneas Media

Inschrijving geopend!

Je kunt je nu aanmelden voor de online Softwaredag op 28 oktober

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren