Kennisplatform over betonconstructies

Welkom in de 21e eeuw
Henk Wapperom

do 18 april 2019
artikel

Terugblikken op de laatste 20 jaar Cement voelde voor mij bijna alsof ik mijn memoires schrijven ging. Ongemerkt zijn in die periode vele honderden vakmensen door mij benaderd om te publiceren over hun onderzoek of project. En misschien wel veel meer artikelen heb ik geredigeerd en mede vormgegeven. Dat leverde mij een enorme hoeveelheid kennis over betonconstructies op. Maar daarnaast maakte ik ook kennis met een netwerk aan gedreven vakmensen. Mensen die graag over hun vak wilden vertellen.

Serie met terugblikken op Cement

In maart 2019 bestond Cement 70 jaar. Met een serie artikelen blikt Cement terug op die zeven decennia. Verschillende auteurs beschouwen ieder een periode van 15 tot 20 jaar. De eerste fase (1949-1965) nam onze hoofdredacteur Dick Hordijk voor zijn rekening in het artikel 'Cement is onverminderd belangrijk'. Over de periode 1966-1980 schreef Pierre Hendrikx, bestuurslid van YouCon, het artikel 'Cement, revolutiebestendig'. En naar de periode 1981-1998 blikten Johan Galjaard en Dik-Gert Mans terug met het artikel ‘De grote werken’. Nu is het de beurt aan Henk Wapperom, zelf al sinds 1993 betrokken bij Cement. Hij beschouwt de laatste periode van Cement.

Volledige
artikel lezen?
het volledige artikel is gratis beschikbaar
voor onze leden. Nog geen lid? meld je
aan bij ons netwerk.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je Cement en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren