Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Artikelen

Welkom in de 21e eeuw

Henk Wapperom - 18 april 2019

Terugblikken op de laatste 20 jaar Cement voelde voor mij bijna alsof ik mijn memoires schrijven ging. Ongemerkt zijn in die periode vele honderden vakmensen door mij benaderd om te publiceren over hun onderzoek of project. En misschien wel veel meer artikelen heb ik geredigeerd en mede vormgegeven. Dat leverde mij een enorme hoeveelheid kennis over betonconstructies op. Maar daarnaast maakte ik ook kennis met een netwerk aan gedreven vakmensen. Mensen die graag over hun vak wilden vertellen.

Serie met terugblikken op Cement

In maart 2019 bestond Cement 70 jaar. Met een serie artikelen blikt Cement terug op die zeven decennia. Verschillende auteurs beschouwen ieder een periode van 15 tot 20 jaar. De eerste fase (1949-1965) nam onze hoofdredacteur Dick Hordijk voor zijn rekening in het artikel 'Cement is onverminderd belangrijk'. Over de periode 1966-1980 schreef Pierre Hendrikx, bestuurslid van YouCon, het artikel 'Cement, revolutiebestendig'. En naar de periode 1981-1998 blikten Johan Galjaard en Dik-Gert Mans terug met het artikel ‘De grote werken’. Nu is het de beurt aan Henk Wapperom, zelf al sinds 1993 betrokken bij Cement. Hij beschouwt de laatste periode van Cement.

Volledige bericht lezen?

Het volledige item is gratis beschikbaar voor onze leden.
Nog geen lid? meld u aan bij ons netwerk.

Reacties

x Met het invullen van dit formulier geef je Cement en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren