Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Cement verwelkomt nieuwe partners SWINN en Cugla

8 april 2020

Kennisplatform Cement mag weer twee nieuwe partners verwelkomen. In maart ging ingenieursbureau SWINN al een partnerschap aan met het kennisplatform over betonconstructies en met ingang van april sluit ook Cugla zich bij Cement aan. Cement telt nu 44 partners. Met het partnerschap ondersteunen deze partijen kennisdeling onder constructeurs.

swinn

SWINN is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau, actief binnen het werkveld van draagconstructies voor gebouwen in de utiliteitsbouw en woningbouw. Met ruim 30 medewerkers ontwerpt het bureau al meer dan 45 jaar constructies, variërend van zorg tot woningbouw en van industrie tot transformatie. De oorsprong van SWINN ligt in 1973, toen nog konstruktieburo Smit. In 2002 werd de bedrijfsnaam na de komst van Jaap Smitwesterman omgedoopt tot SmitWesterman. Sinds 2016 draagt het bureau de naam SWINN, met aan het roer Jaap Westerman, Boris Nieuwpoort en Hushang Ulfati.

Cugla

Cugla is al meer dan 40 jaar specialist in de ontwikkeling en productie van hulpstoffen voor beton en cementgebonden speciaalmortels, die worden toegepast in de woningbouw, utiliteitsbouw, wegenbouw en andere infrastructurele werken. Beton nóg beter en sterker maken en zo bouwwereld toekomstbestendiger maken, dat is hun streven. In het laboratorium van Cugla wordt voortdurend gewerkt aan de ontwikkeling en kwaliteitsbewaking van maatproducten die bijdragen aan duurzame betonconstructies.

Kennis delen

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al 70 jaar een centrale en onmisbare rol. Met een partnerschap kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op Cement-licenties en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren