Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Blogs

Meer trots in het constructeursvak

Constructeurs gaan gebukt onder een gebrek aan imago. Die mening wordt door velen gedeeld, vooral door bouwkundige constructeurs. Volgens Pieter van Boom zit een van de oplossingen in het begrip trots. "Wees eerst eens trots op jezelf, dan komt het imago vanzelf", is zijn advies in zijn eerste column voor Cement.

Al menige columns of opiniestukken zijn gewijd aan het imagoprobleem van de constructeur. Ook initiatieven als de beroepsvereniging VNConstructeurs en het Constructeursregister proberen hun steentje bij te dragen aan het verbeteren van het imago. Volgens Van Boom, algemeen directeur van Ingenieursbureau Bartels, moeten constructeurs de hand in eigen boezem steken. ?Behalve dat je trots op je groep kunt zijn, is het gezond ook trots op jezelf te worden?. Het is bovendien belangrijk de meerwaarde beter te etaleren. Niet alleen in de ontwerpfase maar ook in de uitvoeringsfase.

Pieter van Boom is de komende 7 maanden columnist van Cement. Zijn eerste column 'Trots op ons' staat op www.cementonline.nl. Dit artikel is gratis toegankelijk.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren