Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Figuren en tabellen CB-reeks

Figuren en tabellen CB-reeks

Figuren en tabellen CB-reeks


Schrijft u (een van) de boeken 'Basiskennis beton' (CB1),  'Constructieleer gewapend beton' (CB2), 'Constructieleer voorgespannen beton' (CB3) en 'Ontwerpen in gewapend beton' (CB4) voor aan uw studenten? Download hier dan gratis álle figuren en tabellen. Deze zijn gemakkelijk in uw lessen te gebruiken.

 

Basiskennis beton (CB1)

 

Het boek ‘Basiskennis beton’ (CB1) biedt een brede basiskennis over betontechnologie, duurzaamheid, uitvoering en constructie. Daardoor is het geschikt van het eerste tot en met het laatste studiejaar. Vooral voor HBO-studenten Bouwkunde en Civiele Techniek is het boek een must. Maar ook voor de beroepspraktijk biedt CB1 onmisbare basis­kennis. Het boek bestaat uit twee delen: Beton als bouwmateriaal en Construeren met beton. 

 

Constructieleer gewapend beton (CB2)

 

'Constructieleer gewapend beton' (CB2) is hét standaardwerk voor het betononderwijs in Nederland. Het boek is herschreven op basis van Eurocode 2 en heeft inmiddels duizenden studenten Bouwkunde en Civiele techniek geholpen kennis van en inzicht in betonconstructies te verkrijgen.

 

Constructieleer voorgespannen beton (CB3)

 

In 'Constructieleer voorgespannen beton' (CB3) wordt de inleiding tot het voorgespannen beton behandeld. Het zwaartepunt ligt op de centrisch voorgespannen trekstaaf en de statisch bepaalde op buiging belaste ligger met een recht of gekromd verloop van de voorspaneenheden. Ook komt de techniek van het voorspannen zelf – de uitvoeringswijze en de gebruikte materialen – aan bod.

 

Ontwerpen in gewapend beton (CB4)


De inhoud van het boek 'Ontwerpen in gewapend beton' (CB4) sluit aan op die van CB2. Veel aandacht gaat uit naar theoretische achtergronden, maar meer nog spelen de rekenvoorbeelden een belangrijke rol. Bijzondere onderwerpen zijn brandwerendheid en het versterken van bestaande betonconstructies.

 

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren