Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Artikelen

Constructieve veiligheid verbeterd dankzij KPCV

Redactie van Cement in gesprek met kerngroep Kennisportaal Constructieve Veiligheid Jacques Linssen - 28 januari 2020

Mede door diverse incidenten staat constructieve veiligheid volop in de schijnwerpers. Maar die aandacht is niet nieuw. Al in 2008 werd het Compendium Constructieve Veiligheid geïntroduceerd. Sinds 2018 is er de digitale opvolger, het Kennisportaal Constructieve Veiligheid (KPCV), met sinds dit najaar weer een nieuwe update. Het is een bruikbaar en breed geaccepteerd instrument dat laat zien dat de branche veiligheid bijzonder serieus neemt. De redactie van Cement ging in gesprek met de leden van de kerngroep van het KPCV.

Volledige bericht lezen?

Het volledige item is gratis beschikbaar voor onze leden.
Nog geen lid? meld u aan bij ons netwerk.

Reacties

Rob Cornelis - Hakron Nunspeet B.V. 28 februari 2020 09:16

Klinkt allemaal mooi en goed, in theorie. Hulde aan de mensen die hiermee intensief bezig zijn! Het portaal heeft nog geen juridische status, maar zou het dan juist niet de hoogste prioriteit moeten hebben om dat voor elkaar te krijgen? Met het oog op aansprakelijkheid zal dat ook geen onbelangrijk gegeven zijn, vermoed ik.

x Met het invullen van dit formulier geef je Cement en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord
Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren