Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Wijcon wordt partner van Cement

14 maart 2019

Met ingang van maart is Wijcon partner van Cement geworden. Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee haar zevenendertigste partner. Wijcon ondersteunt met het partnership kennisdeling in de constructeurswereld.

Wijcon is een multidisciplinair ingenieursbureau dat hoofdconstructie en detailengineering onder één dak aanbiedt. Het bureau is al meer dan 40 jaar actief in de gehele breedte van constructieve engineering en vormt onderdeel van de Van Wijnen Groep N.V. Het onderscheidend vermogen van het ingenieursbureau ligt volgens Wijcon in het totaal aanleveren van 3D-data in modellen, in de rol van ontwerpend- en detailconstructeur, maar ook in hun softwarematige koppeling met de fabriek.

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al 70 jaar een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op Cement-licenties en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren