Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Wijcon

Wijcon


Wijcon is het multidisciplinaire ingenieursbureau dat hoofdconstructie en detailengineering onder één dak aanbiedt. Wijcon werkt nauw samen met diverse opdrachtgevers en vormt onderdeel van de Van Wijnen Groep N.V. Met meer dan 40 jaar ervaring in de gehele breedte van constructieve engineering mag Wijcon zich als adviseur van toetsingscommissies, met een koppositie in BIM-samenwerkingen, expert noemen in constructieberekeningen van prefab, beton, staal en hout. Het is niet voor niets dat Wijcon veelvuldig wordt ingeschakeld ten behoeve van second opinions.

Wijcon beschikt over zeer deskundige professionals, werkt binnen gestelde kaders en levert in elke fase van het bouwproces toegevoegde waarde. Wijcon spreekt de taal van projectontwikkelaars, architecten, aannemers en leveranciers en heeft de ambitie om haar opdrachtgevers geheel te ontzorgen.

Het onderscheidend vermogen van ons ingenieursbureau ligt in het totaal en volledig aanleveren van 3D data in modellen, in de rol van ontwerpend- en detailconstructeur, maar ook in onze softwarematige koppeling met de fabriek. Kwaliteit en ketensamenwerking vormen voor Wijcon dan ook als vanzelfsprekend belangrijke pijlers in een gezamenlijke bouwproces.

Onze organisatie kenmerkt zich door een prettige en open werkomgeving en biedt medewerkers diverse groeimogelijkheden en uitdagingen. De breedte van ons ingenieursbureau, de diversiteit aan professionals maar ook de flexibele werkmogelijkheden maken Wijcon daarom tot een zeer aantrekkelijke werkgever voor iedereen met ambitie.

Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland en is gevestigd in Dordrecht.

Cement-partner 

content

Renda ©2020. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren