Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Webinar over bouwen met geopolymeerbeton

5 oktober 2023

Geopolymeerbeton is de laatste tijd veel in het nieuws. Wat is het materiaal eigenlijk precies? Hoe maak je het? Voor welke toepassingen is het geschikt? Wat zijn de voordelen en de risico's? Wat betekent het voor de verwerking en de nabehandeling? Wat is de potentie voor de toekomst? Deze vragen komen op 31 oktober aan bod tijdens het webinar 'Bouwen met geopolymeerbeton' dat wordt georganiseerd door Betoniek en Betonhuis.

Webinar op 31 oktober

Het webinar is op 31 oktober van 11.00 uur tot 12.00 uur. Sprekers zijn Peter Wolterinck (Rouwmaat) en Stefan Kamphuis (Strukton Civiel). Gespreksleider is Jacques Linssen (Betoniek). Deelname is gratis voor leden van het Betonhuis en Betoniek (€ 40 voor niet-leden). Meld je aan via deze link.

 

Wat is geopolymeerbeton?

Geopolymeerbeton bestaat in de basis uit dezelfde grondstoffen als traditioneel beton, namelijk een bindmiddel, toeslagmateriaal (zand en grind), water en eventuele hulp- en vulstoffen. Voor het bindmiddel wordt echter geen traditioneel cement gebruikt, maar alkalisch te activeren grondstoffen (de zogenoemde precursor). Voor het activeren van de reactie wordt een activator toegevoegd.

Eerdere webinars

Het webinar over geopolymeerbeton is het 13e in een serie die Betoniek en Betonhuis samen organiseren. Nadruk in de serie ligt op uitvoering en productie van beton. Kijk op de webinarpagina voor eerdere afleveringen.

Webinarserie Betonhuis & Betoniek - over beton in de uitvoering

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren