Kennisplatform over betonconstructies

Symposium over 3D-betonprinten op TU Eindhoven

woe 30 mei 2018

Op de TU Eindhoven organiseert het onderzoeksteam dat zich verdiept in 3D-betonprinten een symposium over deze techniek. Op 22 juni van 09 tot 18 uur komen verschillende professoren en bedrijven die zich specialiseren in betonprinten aan het woord.

Nederlandse bedrijven zijn leidend op het gebied van 3D-betonprinten . Bedrijven over de hele wereld kijken mee en de technologie achter het betonprinten staat nooit stil. Tijdens het symposium worden de laatste technologische ontwikkelingen getoond, wordt gepraat over de uitdagingen van het 3D-printen en is er genoeg inspiratie en ruimte voor nieuwe ideeën en samenwerkingen.

Korte presentaties tonen de laatste ontwikkelingen in Nederland . Het symposium vindt plaats in het Auditorium van de TU Eindhoven en is volledig in het Engels. De organisatie verwacht veel belangstellende partijen vanuit het buitenland.

Theo Salet en Joris Remmers zullen spreken tijdens het symposium. Ook verzorgen BAM, Bekaert NV, Concr3de, CyBe, Weber Beamix, Van Wijnen en Vertico presentaties. Kijk voor het volledige programma en inschrijven op: www.tue.nl/3dconcreteprinting.

Foto: Johan van de Laar

Lees meer over 3D-betonprinten

Lees op Cementonline ook over de eerste 3D-geprinte fietsbrug, de eerste 3D-geprinte woningen in Eindhoven en over ‘Desing by Testing’ bij 3D-betonprinten.

Reacties

Copyright 2019 Aeneas Media

Opgelet!

Heb jij je al ingeschreven voor de Dag van de Constructeur?

Meld je hier aan

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren