Kennisplatform over betonconstructies

Softwaredag 2020 gaat digitaal

woe 30 sept 2020

Op woensdag 28 oktober 2020 organiseert Cement de 2e editie van de Softwaredag, dit jaar geheel online. De Softwaredag is een studiedag waarop leden, maar ook niet-leden van Cement kennis kunnen opdoen rondom de mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van software voor constructeurs.

De Softwaredag gaat dit jaar, geheel in lijn met het thema van het event, digitaal. Door verschillende presentaties en deelsessies, wordt tijdens het webinar een duidelijker beeld gegeven van de software die kan helpen bij een goed constructief ontwerp. Deze deelsessies worden verzorgd door onder andere Construsoft, Buildsoft, WhiteLioness (Packhunt .io), Struct4U, VIKTOR en Cervenka Consulting (Atena).  
 
Jeroen Pat, innovator bij TBI, kijkt in zijn keynote-lezing naar de digitalisering in de bouw en de invloed die dat heeft op het ontwerpproces, met uiteraard in het bijzonder het constructieve ontwerp. In de keynote-lezing van Lex van der Meer van ABT gaat hij in op de vraag of niet-lineair rekenen de nieuwe standaard wordt voor de constructeur.
 
De Softwaredag 2020 start woensdag 28 oktober om 14.00 uur en het event eindigt iets na 17.00 uur. Voor een actueel overzicht van het programma, de inhoud van de keynote-lezingen en de deelsessies verwijzen we naar de website van het event.
 
Aanmelden, gratis voor leden
Meld je aan via www.cementonline.nl/softwaredagDeelname is gratis voor leden en kost € 50,- voor niet-leden.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Nieuwste ontwikkelingen software!

Meld je aan voor de online Softwaredag op 28 oktober. Gratis voor Cement-leden!

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren