Kennisplatform over betonconstructies

Softwaredag 2020

28 oktober 2020

Op woensdag 28 oktober 2020 organiseert Cement de 2e editie van de Softwaredag. De Softwaredag is een studiedag waarop leden, maar ook niet-leden van Cement kennis kunnen opdoen rondom de mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van software voor constructeurs.

Onder andere door verschillende deelsessies en presentaties/demo's, krijg je een goed beeld van de software die je kan helpen bij een goed constructief ontwerp. Met de exacte invulling van het programma zijn wij momenteel druk bezig. Hiervoor maken we gebruik van de input die we hebben ontvangen naar aanleiding van de evaluatie van de vorige keer en via een klankbordgroep. Houd deze website in de gaten voor meer informatie over de inhoud van de deelsessies. De ingeschreven deelnemers krijgen deze informatie via de mail toegestuurd. Later krijg je ook meer informatie over de mogelijkheid om je in te schrijven voor diverse modules.

Locatie
Online webinar

Tijdstip
Woensdag 28 oktober van 13.00 uur tot 18.00 uur

Kosten
Deelname is gratis voor leden (dit geldt niet als je alleen de nieuwsbrief ontvangt) / €50,- voor niet-leden.

Aanmelden
Meld je hieronder aan via de button. Lukt het inschrijven niet helemaal? Stuur dan een mailtje naar m.matthijssen@aeneas.nl of bel 073-2051010, dan maken wij je inschrijving(en) in orde. We zien je graag op 28 oktober!

Tot 2 dagen voor het evenement is kosteloos afmelden mogelijk, hierna brengen we €15 administratiekosten in rekening.

De Cement Softwaredag wordt mogelijk gemaakt door partners. Deze partners verzorgen verschillende deelsessies tijdens de studiemiddag. Heb jij ook interesse om partner te worden van de Cement Softwaredag en wil je ook een deelsessie geven aan onze leden? Neem dan contact op met Marjolein Heijmans via m.heijmans@aeneas.nl en vraag naar de mogelijkheden.

details

  • Tijd 13.00 - 18.00 uur
  • Locatie Online webinar
  • Onderwerp Softwaremogelijkheden voor constructeurs
  • Kosten Gratis voor leden (dit geldt niet als je alleen de nieuwsbrief ontvangt) / €50,- voor niet leden

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren