Kennisplatform over betonconstructies

Open Cement eventSoftwaredag 2020

28 oktober 2020

Op woensdag 28 oktober 2020 organiseert Cement de 2e editie van de Softwaredag! De Softwaredag is een studiedag waarop leden, maar ook niet leden, van Cement kennis op kunnen rondom de mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van software voor constructeurs?

Onder andere door het bezoeken van stands en het deelnemen aan verschillende presentaties/demo's, krijg je een goed beeld van de software die je kan helpen bij een goed constructief ontwerp. Met de exacte invulling van het programma zijn wij momenteel druk bezig. Hiervoor maken we gebruik van de input die we hebben ontvangen nav de evaluatie van de vorige keer en via een klankbordgroep. Houd deze website in de gaten voor meer informatie over de inhoud van de deelsessies. De ingeschreven deelnemers krijgen deze informatie via de mail toegestuurd. Later krijg je ook meer informatie over de mogelijkheid om je in te schrijven voor diverse modules. We hebben voor ogen om het tot het middagdeel te beperken, van circa 13.00 tot 18.30 uur.

Locatie
De studiedag vindt plaats in de omgeving van 's Hertogenbosch.

Kosten
Deelname kost €75,- voor leden (dit geldt niet als je alleen de nieuwsbrief ontvangt) / €125,- voor niet-leden.

Aanmelden
Schrijf je in via onderstaand formulier. Lukt het inschrijven niet helemaal? Stuur dan een mailtje naar m.matthijssen@aeneas.nl of bel 073-2051010, dan maken wij je inschrijving(en) in orde. We zien je graag op 28 oktober!

Tot 2 dagen voor het evenement is kosteloos afmelden mogelijk, hierna brengen we €15 administratiekosten in rekening.

details

  • Tijd 13.00 - 18.00 uur
  • Locatie Den Bosch
  • Onderwerp Softwaremogelijkheden voor constructief ontwerpers
  • Kosten €75,- euro voor leden (dit geldt niet als je alleen de nieuwsbrief ontvangt) / €125,- voor niet leden

Aanmelden voor dit event?

reeds aangemeld

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren