Kennisplatform over betonconstructies

Matrix Software wordt tweeëndertigste partner Cement!

woe 22 aug 2018

Matrix Software is nu partner van Cement! Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee zijn tweeëndertigste partner. Matrix Software ondersteunt met het partnership kennisdeling in de constructeurswereld.

Matrix ontwikkelt software voor constructeurs, staalbouwers, betonfabrieken en gevelbouwers. Het leveringsprogramma bestaat uit rekensoftware voor het ontwerpen van beton-, staal- en houtconstructies, uit CAD/CAM oplossingen voor de productie van beton- en staalconstructies en uit ERP/MRP oplossingen voor productiebedrijven. Met 43 medewerkers en ruim 35 jaar ervaring is Matrix is een solide en deskundige aanbieder van automatiseringsoplossingen voor ruim 1000 klanten in Nederland en België.

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al 70 jaar een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Cement-abonnementen en exposure in het vakblad en op Cementonline. Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Inschrijving geopend!

Je kunt je nu aanmelden voor de online Softwaredag op 28 oktober

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren