Kennisplatform over betonconstructies

Matrix Software

Over Matrix Software
Matrix is een zelfstandige, Nederlandse softwareontwikkelaar, gespecialiseerd in bouwtechnische automatisering. We leveren software en diensten aan constructeurs, betonfabrieken, staalbouwers en kozijnproducenten. Met 43 medewerkers ontwikkelen, verkopen, leveren en ondersteunen we onze automatiseringsoplossingen. Dat doen we vanuit vestigingen in Nijmegen en Winterswijk (Nederland) en Vilnius (Litouwen). Sinds 1983 houden we ons gefocussed op de specialistische bedrijfsvoering van onze doelgroepen. Dit verklaart het succes en de omvang van de nog steeds groeiende klantenkring van ruim 1000 bedrijven.

Over onze software
Matrix ontwikkelt de meeste softwareoplossingen in eigen huis. Hierdoor kunnen we flexibel en adequaat inspelen op wensen van de markt. In overleg met klanten en via projectgroepen bepalen we de behoefte voor nieuwe softwareversies. Dit garandeert een goede afstemming op de praktijk. De software wordt ontwikkeld als standaardsoftware. Klantspecifieke aanpassingen bouwen en onderhouden we zoveel als mogelijk in de standaardsoftware. Zo blijft de software up-to-date en afgestemd op de nieuwste technologie en besturingssystemen.

Over onze diensten
Is automatisering een product? Of is het een dienst? Wij vinden beide. Het introduceren van nieuwe automatisering begint met het beoordelen, inrichten en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Samen met de juiste opleiding en ondersteuning van gebruikers wordt het succes van automatisering bepaald. We hebben een uitgebreid team van consultants die beschikbaar zijn voor de helpdesk, voor het inrichten van software en voor het trainen van gebruikers.

Over onze historie
Matrix Software is opgericht in 1983. Via een management buy-out in 1996 is Matrix Software verzelfstandigd. Via autonome groei en via en overnames van Softwarehouse Hilversum (1999), van CAE Software (2000), van de kozijnsoftware van Kooijman (2007), van Pretech (2009) en van iTConcrete (2017) is Matrix uitgegroeid tot een onderneming van 43 medewerkers met vestigingen in Nijmegen en Winterswijk (Nederland) en Vilnius (Litouwen)

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren