Kennisplatform over betonconstructies

Krekon wordt dertigste partner Cement

vrij 23 maa 2018

Krekon is partner van Cement sinds 1 maart. Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee haar dertigste partner. Krekon ondersteunt met het partnership kennisdeling in de constructeurswereld.

Krekon heeft zich in het bijzonder ontwikkeld in schade- en transformatie-vraagstukken. Met specialistische kennis van zaken zijn de adviseurs van Krekon automatisch goede adviseurs voor nieuwbouwprojecten. Door specialistische kennis van vele schademechnismen kan falen, vanuit het ontwerp, bij nieuwbouwprojecten vermeden worden.

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al 70 jaar een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Cement-abonnementen en exposure in het vakblad en op Cementonline. Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Inschrijving geopend!

Je kunt je nu aanmelden voor de online Softwaredag op 28 oktober

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren