Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Jury kiest genomineerden Constructeur van het Jaar 2020

6 oktober 2020

De titel Constructeur van het Jaar gaat dit jaar ofwel naar Arjan Habraken ofwel naar Dirk-Rinze Visser. Voor de talenten valt de keuze op Ferdinand van den Brink of Marijn Bruurs. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt op 29 oktober tijdens Building Holland Digital.

De jury heeft voor de titel Constructeur van het Jaar 2020 genomineerd Arjan Habraken en Dirk-Rinze Visser. Arjan Habraken is oprichter van SID studio en doceert onder andere aan de TU Eindhoven. Dirk-Rinze Visser is Associate Director van Buro Happold, en leidt de Nederlandse vestiging van dit bureau. Hij doceert onder andere aan de TU Delft. 

De genomineerden voor Talent van het Jaar zijn Ferdinand van den Brink en Marijn Bruurs. Ferdinand van den Brink is werkzaam bij Ballast Nedam Construction op de afdeling Design & Engineering. Marijn Bruurs werkt bij Witteveen + Bos.

Juryvoorzitter Noortje de Geus (Ingenieursbureau Gemeente Den Haag) toont zich zeer verheugd met de inzendingen. Zij zal op 29 oktober bekendmaken wie zich Constructeur en Talent van het Jaar 2020 mogen noemen. Dit gebeurt tijdens een live uitzending vanaf Building Holland Digital, tussen 13.00 en 14.00 uur.

Lezing Talenten van het Jaar

Voorafgaand aan de bekendmaking van de winnaars, is een lezing geprogrammeerd van de Patrick van Dodewaard (IMd) en Koen van Doremaele (BAM Infraconsult). Zij geven daarin hun visie op de toekomst van het vak van constructeur en zullen daarbij ongetwijfeld ook ingaan op hun ervaringen het afgelopen jaar. Voor een voorproefje hierop, lees hun blogs.

Eerdere winnaars

Constructeur van het Jaar

2018 – Hubert Kuijpers – Pieters Bouwtechniek
2017 – Pim Peters – IMd Raadgevende Ingenieurs
2016 – Jan Peeters – Fibercore Europe
2015 – Maurice Hermens – Royal HaskoningDHV & Frank Kaalberg – Witteveen + Bos
2014 – Johan Galjaard – ABT
2013 – John Kraus – Royal HaskoningDHV
2012 – Lázló Vákár – Movares

Talent van het Jaar

2019 – Koen van Doremaele – BAM Infra & Patrick van Dodewaard – IMd Raadgevende Ingenieurs
2018 – Roy Crielaard – Heijmans
2017 – Steven Schoenmakers – Van Rossum Raadgevende Ingenieurs
2016 – Marloes van Loenhout – Ingenieursbureau gemeente Amsterdam
2015 – Frank Huijben – Hogeschool Rotterdam

Meer informatie

Constructeur van het Jaar 2020 wordt georganiseerd door VNconstructeurs, in samenwerking met Building Holland, KPE groep en het Hoger Technisch Instituut (HTI).

Lezing en bekendmaking van de winnaars 2020 zijn geprogrammeerd op het hoofdpodium van Building Holland Digital. Geïnteresseerden kunnen de livestream volgen na een algemene registratie via www.vnconstructeurs.nl/genomineerden-constructeur-van-het-jaar-bekend/

Reacties

Talenten van het Jaar 2019, v.l.n.r.: Patrick van Dodewaard, Koen van Doremaele en juryvoorzitter Noortje de Geus
Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren