Kennisplatform over betonconstructies

Ingenieursbureau Dijkhuis wordt partner van Cement

do 7 sept 2017

Met ingang van 1 september is Ingenieursbureau Dijkhuis partner van Cement. Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee haar zesentwintigste partner. Dijkhuis ondersteunt met het partnership kennisdeling in de constructeurswereld.

Ingenieursbureau Dijkhuis, gevestigd in Groningen, is een onafhankelijk en zelfstandig adviesbureau voor draagconstructies van gebouwen, zowel nieuwbouw als renovatie. Het bureau werd opgericht in 1950. Bekende projecten zijn onder meer La Liberté, de Es Selwerd, De Brink en De Zaag in Groningen. Sinds 2008 bestaat de directie van het ingenieursbureau uit ir. Theo van Wageningen en ing. Wiebe Kuipers.

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al meer dan 65 jaar een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Cement-abonnementen en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Inschrijving geopend!

Je kunt je nu aanmelden voor de online Softwaredag op 28 oktober

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren