Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Ingenieursbureau Dijkhuis wordt partner van Cement

7 september 2017

Met ingang van 1 september is Ingenieursbureau Dijkhuis partner van Cement. Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee haar zesentwintigste partner. Dijkhuis ondersteunt met het partnership kennisdeling in de constructeurswereld.

Ingenieursbureau Dijkhuis, gevestigd in Groningen, is een onafhankelijk en zelfstandig adviesbureau voor draagconstructies van gebouwen, zowel nieuwbouw als renovatie. Het bureau werd opgericht in 1950. Bekende projecten zijn onder meer La Liberté, de Es Selwerd, De Brink en De Zaag in Groningen. Sinds 2008 bestaat de directie van het ingenieursbureau uit ir. Theo van Wageningen en ing. Wiebe Kuipers.

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al meer dan 65 jaar een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Cement-abonnementen en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.
Duurzaam door slank ontwerpen in beton: Waar liggen de kansen?
Ontdek het 11 maart tijdens het symposium over ontwerpoptimalisatie. Deelname is gratis!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren