Kennisplatform over betonconstructies

Hakron wordt partner van Cement

ma 19 feb 2018

Sinds 1 februari is Hakron Nunspeet B.V. partner van Cement. Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee zijn achtentwintigste partner. Hakron ondersteunt met het partnership kennisdeling in de constructeurswereld.

Hakron Nunspeet B.V. is sinds 1968 producent en leverancier van bouwtechnische materialen voor woning-, utiliteits- en civieltechnische bouwwerken. Het bedrijf kent drie divisies: Hakron-Terwa (producent en toeleverancier voor de prefab-betonindustrie, Innofix (dienstverlener in de afdichtings- en montagetechniek) en Certacon (producent en toeleverancier van onder meer metselwerkondersteuningen). Hakron is tevens gevestigd in België.

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al 70 jaar een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.
Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Cement-abonnementen en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Nieuwste ontwikkelingen software!

Meld je aan voor de online Softwaredag op 28 oktober. Gratis voor Cement-leden!

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren