Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Hakron

Hakron

Hakron Nederland B.V. is producent en leverancier van bouwtechnische materialen voor woning-, utiliteits- en civieltechnische bouwwerken. Divisies zijn Hakron-Terwa (producent en toeleverancier voor de prefab-betonindustrie, Innofix (dienstverlener in de afdichtings- en montagetechniek) en Certacon (producent en toeleverancier van onder meer metselwerkondersteuningen). Hakron België B.V. is de vestiging in België.
 

Constructieve kennispartner

U wilt als constructeur, architect of werkvoorbereider gedegen en betrouwbare kennispartners die weten wat er in de branche speelt, die constructief meedenken over productoplossingen en dit kunnen onderbouwen met praktijkkennis en deelberekeningen. Wanneer u een oplossing voor een constructieve verbinding zoekt, denkt Hakron graag met u mee! Wij kunnen voor u dan een speciaal product ontwikkelen of alternatieven aanbieden Hakron is graag uw constructieve kennispartner!


De afdeling Engineering biedt u:

  • hulp met deelberekeningen en maatoplossingen;
  • begeleiding en advisering bij een aantal projectmatige producten;
  • advisering voor afslanken van de productkeuzes;
  • 2D- en/of 3D CAD-tekeningen uit eigen CAD-bibliotheek van Hakron;
  • 3D BIM-objecten van diverse producten (ook op www.bimobject.com en in  Tekla);
  • rekensoftware voor o.a. COMAX-stekkenbakken, (dwarskrachten volgens Eurocode 2), bout- en golfankers voor bevestigingen (volgens CUR 25 of Eurocode) en hijsankers in beton (volgens Haeussler-formules);
  • presentatiemogelijkheid zowel op uw locatie als bij Hakron, bijvoorbeeld een lunchlezing of een persoonlijk gesprek over een producttoepassing of de BIM-mogelijkheden.

Voor meer informatie bel 0341 - 27 88 40 of stuur ons een email

Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren