Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Cement verwelkomt nieuwe partners HRC en Witteveen+Bos

28 augustus 2020

Cement mag weer twee nieuwe partners verwelkomen. In juni ging HRC al een partnerschap aan en met ingang van augustus sluit ook Witteveen+Bos zich aan bij het kennisplatform over betonconstructies. Het Cement telt nu 47 partners. Met het partnerschap ondersteunen deze partijen kennisdeling onder constructeurs.

HRC levert al meer dan 30 jaar kopwapening, mechanische splitsingen, draadbouten en ingegoten verbindingen voor betonconstructies in bouwprojecten over de hele wereld.
Witteveen+Bos is als advies- en ingenieursbureau actief in de sectoren water, infrastructuur, milieu en bouw. Met vestigingen in binnen- en buitenland werkt Witteveen+Bos jaarlijks aan meer dan 3.000 projecten.

Kennis delen

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al 70 jaar een centrale en onmisbare rol. Met een partnerschap kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.
Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op Cement-licenties en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.
Duurzaam door slank ontwerpen in beton: Waar liggen de kansen?
Ontdek het 11 maart tijdens het symposium over ontwerpoptimalisatie. Deelname is gratis!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren