Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Aveco de Bondt wordt partner van Cement

2 februari 2023

Met ingang van februari 2023 verwelkomt Cement weer een nieuwe partner: Aveco de Bondt. Met het partnerschap ondersteunt de Aveco de Bondt brede kennisdeling onder constructeurs. Cement, kennisplatform over betonconstructies, telt nu 52 partners.

Aveco de Bondt is een onafhankelijk bureau dat overheden en marktpartijen helpt met vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, klimaat, bouw en duurzaamheid. Ze doen onderzoek, ontwerpen kunst- en bouwwerken, adviseren over aanpak en beleid en ondersteunen projecten in de uitvoering. 

Kennis delen

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al ruim 70 jaar een centrale en onmisbare rol.

Met een partnerschap kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen. Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op Cement-licenties en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren