Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Buildsoft

Buildsoft

BuildSoft maakt gebruiksvriendelijke en snelle software voor berekening van constructies in gewapend beton, staal en hout. De programma’s zijn bedoeld voor constructief ingenieurs, architecten, aannemers en bouwbedrijven.

 

Gebruiksvriendelijk

Startend in 1989 met ConCrete voor doorlopende liggers in beton, heeft BuildSoft in de voorbije jaren verschillende tijdbesparende softwareprogramma’s ontwikkeld. Vanaf het begin stond gebruiksgemak in de software centraal. Met de toegenomen capaciteiten van de computers is de BuildSoft software geëvolueerd van 1D software ontwikkeling naar het krachtige en betrouwbare 3D eindig elementenpakket Diamonds.  

VIP support

“Onze uniek mix van rekenkracht, gebruiksvriendelijkheid en service, is wat de klanten aantrekt. Bij ons krijg je antwoord op je vragen. Wij beschikken immers over een brede technische expertise op gebied van constructief rekenen en Eurocodes.” , zegt Geert Goossens, CEO van BuildSoft.

Wereldwijd

BuildSoft blijft verder innoveren en investeren in krachtige gebruiksvriendelijke rekenprogramma’s. De BuildSoft software wordt vandaag gebruikt in meer dan 50 landen.  Mede met de hulp van distributeurs in Zuid-Europa, Scandinavië, Zuid-Amerika, India, Midden Oosten en China zijn er meer dan 4000 BuildSoft licenties in gebruik.  Met een product als bijvoorbeeld PowerConnect, voor berekening van stalen verbindingen, onderscheidt BuildSoft zich in de markt omwille van de eenvoud en performantie en trekt zo wereldwijd nieuwe gebruikers aan.

 

De BIM Expert

De BuildSoft software BIM Expert is een revolutie voor constructeur en tekenaar. Beiden zitten in hetzelfde kantoor of elk in een ander werelddeel.  BIM modellen worden eenvoudig meerdere keren heen en weer gestuurd, telkens mét clash controle en mét behoud van nieuw gedefinieerde parameters.  

 

Uw voordeel

Bij BuildSoft bent u dus aan het juiste adres voor een optimale combinatie van efficiënte rekensoftware en sterke dienstverlening. Daarom worden BuildSoft producten zo vaak én met zoveel plezier gebruikt.

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren