Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

BRIS wordt partner van Cement

5 januari 2022

Met ingang van januari 2022 wordt BRIS partner van Cement, kennisplatform over betonconstructies. Op het platform van BRIS vindt iedere bouwprofessional eenvoudig en snel de actuele bouwregelgeving. Daarnaast biedt BRIS al jarenlang zekerheid in publiekrechtelijke en private (kwaliteits)eisen voor de gebouwde leefomgeving.

Het platform van BRIS is een totaaloplossing voor de verschillende fases van het bouwproces. Op het platform kan elke bouwprofessional in een handomdraai de actuele bouwregelgeving raadplegen en toepassen. Met BRISwarenhuis heb je altijd en overal de actuele bouwbesluitartikelen en aangestuurde NEN- en Europese normen bij de hand. BRIS ontsluit onder andere content van NEN, CROW-CUR, Bouwen met Staal en andere kennispartners. Ze ordenen de informatie, digitaliseren deze en verbinden en verrijken de gegevens van de verschillende kennispartners.

Kennis delen
Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al ruim 70 jaar een centrale en onmisbare rol.
Met een partnerschap kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen. Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op Cement-licenties en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.
Duurzaam door slank ontwerpen in beton: Waar liggen de kansen?
Ontdek het 11 maart tijdens het symposium over ontwerpoptimalisatie. Deelname is gratis!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren