Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

BREED ID slaat handen ineen met Cement

14 april 2022

Met ingang van april 2022 verwelkomt Cement weer een nieuwe partner: BREED Integrated Design. Met het partnerschap ondersteunt het bureau kennisdeling onder constructeurs. Cement, kennisplatform over betonconstructies, telt nu 50 partners.

BREED Integrated Design is een constructief ontwerpbureau met de overtuiging dat de constructie meer is dan een functioneel onderdeel van het bouwkundige ontwerp. Het is een ontwerpinstrument en inherent aan de architectonische ruimte. Het team van BREED ID bestaat uit ingenieurs en architecten die vanuit Den Haag en Altea (Spanje) samen aan projecten in binnen- en buitenland werken, zoals het vogelobservatiorium TIJ, het paviljoen van Bahrein (World Expo 2015 te Milaan) en Villa 1. 

Kennis delen

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al ruim 70 jaar een centrale en onmisbare rol.

Met een partnerschap kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen. Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op Cement-licenties en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Vogelobservatorium Tij, foto: Katja Effting
bekijk ook
Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren