Kennisplatform over betonconstructies

Bekaert wordt partner van Cement

ma 30 nov 2015

Bekaert is per 1 december partner van Cement. Het kennisplatform over betonconstructies telt nu in totaal negentien partners. Met het partnership ondersteunen deze bedrijven kennisdeling in de constructeurswereld.

Bekaert is wereldmarkt- en technologisch leider in staaldraadtransformatie en deklaagtechnologieën. De multinational werd opgericht in 1880 en telt wereldwijd 30.000 medewerkers. In de betonbranche is Bekaert vooral bekend om de Dramix-staalvezels, waarmee jaarlijks meer dan vijf miljoen m³ beton wordt versterkt.

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al meer dan 65 jaar een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals de mogelijkheid invloed uit te oefenen op de invulling van Cement, 75% korting op alle Cement-abonnementen, gratis toegang voor relaties tot alle eigen Cement-artikelen en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren